Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1004 від 25.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Арсен Мірзоян зізнався, як розповів колишній дружині про роман з Тонею Матвієнко

Арсен Мірзоян зізнався, як розповів колишній дружині про роман з Тонею Матвієнко

Історія кохання Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко почалася на ТБ-проєкті «Голос країни».

На момент участі в шоу у музиканта була дружина і двоє дітей, проте хто знає, коли стріла Амура постукає у серце? В інтерв’ю програмі «ЖВЛ» Арсен зізнався, як розповів ексдружині про те, що закохався в іншу дівчину.

Вперше артисти зустрілися в студії, де спершу Тоня залишила на чоловіка не надто приємне враження, яке незабаром змінилося.

«Нас привели на студію записуватися і тут заходить Тоня. І вона так зайшла і не привіталася. Я думаю – нічого собі. А що це тепер не вітаються? Що це таке?», – поділився Мірзоян.

Музиканти розговорилися і зав’язалося тепле спілкування, яке незабаром переросло в дещо більше. Однак постало питання, що ж робити далі та як про це розповісти дружині? Так, нагадаємо, під час початку відносин на закоханих полилася хвиля критики і хейту, адже Тоню вважали розлучницею, а Арсена – не благовірним.

«Дав собі десь рік прожити з цим! Може, я передумаю, може, це несерйозно. І я зрозумів – все, припливли! Я вирішив, що я буду чесним. Не треба робити гірше нікому і я подумав, краще зараз, ніж ніколи», – розповів артист.

Винним Арсен Мірзоян себе ніколи не вважав. У розмові він поділився, що робить все можливе, щоб його сім’я жила в достатку, а з колишньою дружиною він у нормальних відносинах.

«Нікуди мої обов’язки не поділися, ми з Анею обговорили умовно аліменти. Я все віддав, все переписав. Ми почали нормально спілкуватися. Тим паче, я дуже часто приїжджаю до малих. Або їх забираю на канікули, або просто в гості», – зізнався співак.

25.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2021p. 
На головну сторінку