Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1005 від 04.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Європейські міста, де найбільше мільйонерів

Європейські міста, де найбільше мільйонерів

1. Монако Князівство Монако охоплює площу близько 0,78 квадратних миль у західному регіоні Європи, межу­ючи з єдиною країною – Францією. Через невеликий розмір, ця країна є однією з найбільш густонаселених у світі, де на квадратній милі живе 48466,4 людини. Згідно з дослідженнями Монако має найбільше скупчення мільйонерів – приблизно 31,1?% жителів Монако є мільйонерами. У дослідженні зазначено, що кількість мільйонерів у Монако значно зростає. Велика кількість багатих людей у місті пояснюється тим, що князівство Монако є дуже привабливим в плані податкової системи.

2. Цюріх

Місто Цюріх охоплює територію площею близько 34 квадратних миль, населення становить 402 762 осіб. Мільйонери складають приблизно 24,3?% населення. Привабливим фактором є банківські послуги в місті. Банки у Швейцарії, як правило, вважаються найкращими у світі через конфіденційність, яку вони можуть запропонувати своїм клієнтам. Цюріх також приваблює мільйонерів, які цікавляться мистецтвом та культурою, оскільки тут є безліч культурних центрів і музеїв. Деякі дослідження показали, що Цюріх є найбагатшим містом Європи, якщо розглядати ВВП на душу населення. А також відомо, що якість життя в Цюріху є одним з найкращих у світі.

3. Женева

Місто Женева займає площу близько 6,15 квадратних миль з населенням близько 200 000 чоловік. Мільйонерів у Женеві 17,7?% від загальної кількості населення. Як і більшість швейцарських міст, Женева приваблює багато заможних людей завдяки ефективній банківській системі. Окрім банківської індустрії, ще одним фактором, який привертає мільйонерів у місто, є велика кількість міжнародних організацій, штаб-квартира яких знаходиться тут. Це Червоний Хрест, декілька установ Організації Об’єднаних Націй та багато інших. Мир та безпека міста також приваблюють величезну кількість людей з високим рівнем доходів.

4. Лондон

Лондон у Сполученому Королівстві налічує більше 8 мільйонів жителів. Близько 3,4?% населення міста вважається мільйонерами, попри те, що багато світових багатіїв вважають місто своєю домівкою. Молоді мільйонери становлять значну частину мільйонерів у місті, оскільки за статистикою приблизно 20 000 мільйонерів у Лондоні були у віці до 35 років у 2017 році. Більшість молодих мільйонерів у межах міста зобов’язані своїм багатством або бізнесу, або успадкуванню від багатих родичів. Деякі багаті знаменитості також живуть у Лондоні. Заможні люди, як правило, тягнуться до міста через велику кількість ділових можливостей, а також культурну різноманітність.

5.Осло

Місто Осло є одним з найстаріших у Європі, воно було засноване в 1040 році нашої ери. Осло охоплює площу близько 186 квадратних миль з населенням 673 469 чоловік станом на 2018 рік. Дані свідчать, що мільйонери становлять майже 2,9?% населення міста, а Осло займає п’яте місце на європейському континенті за рівнем концентрації багатих людей. Різні фактори сприяють високій кількості мільйонерів в Осло, це безпека в межах міста, а також ділові та освітні можливості. Осло вважається одним з європейських міст з найвищою якістю життя, що є одним з найпривабливіших моментів. Але велика кількість заможних людей зробила місто одним з найдорожчих для життя.

6. Франкфурт

Франкфурт – одне з найбільших міст Німеччини, населення якого близько 732 688 станом на 2015 рік. Франкфурт є шостим серед міст Європи по кількості проживаючих мільйонерів, що становлять майже 2,7?% від населення міста. Франкфурт привертає величезну кількість мільйонерів, перш за все, завдяки якісним навчальним закладам, таким як Франкфуртська школа фінансів та менеджменту, яка є дуже популярною серед ділових людей. Франкфурт також має велику кількість історичних і культурних центрів, таких як Гете-Хаус, який приваблює до міста людей, які цікавляться культурою.

04.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2021p. 
На головну сторінку