Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1006 від 11.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

В Рівному створять Асоціацію активних жінок та Open Women Space

Міський голова Рівного Олександр Третяк ініціює відкриття у Рівному – простору для жінок Open Women Space на базі Міського будинку культури та створення Асоціації дієвих жінок Рівного.

Створення такого простору є важливим для міста. Адже неодноразово рівнянки наголошували, що їм бракує майданчика, простору, де вони могли б відпочити та поспілкуватися, знайти нові знайомства та прослухати майстер-класи, обговорити спільні акції та ідеї розвитку міста. Тепер же влада робить перший крок, для того, щоб об’єднати активних жінок міста та створити для них комфортний простір для дозвілля та нетворкінгу.

– Мені як міському голові надзвичайно важливо, щоб активні жінки нашого міста об’єднувалися між собою, щоб разом робити внесок у розвиток нашої громади. Тому ми маємо дві ключові ідеї – створення Асоціації дієвих жінок Рівного та в перспективі – відкриття сучасного простору для жінок Open Woman Space на базі Міського будинку культури, – говорить міський голова Олександр Третяк.

– Створення такого простору важливе для проведення спільних заходів благодійних, соціальних та мистецьких проєктів. Впевнений, що тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити так, щоб жінки почувалися більш впевнено та реалізовували себе.

Директор Міського будинку культури Ольга Стельмах говорить, що Будинок культури завжди був і залишається осередком, який привітний для дітей, мам, жінок. Тут є можливості створити такий Open Women Space.

Перша зустріч з активними жінками Рівного була для того, щоб усі вони продумали ідеї та бачення цього простору і спільно могли б приступити до його реалізації.

11.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2021p. 
На головну сторінку