Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1007 від 18.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Сергій Євтушок зустрівся з керівниками Варашу та Дубенського району

Сергій Євтушок зустрівся з керівниками Варашу та Дубенського району

Після призначення на посаду в.о. голови Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Сергій Євтушок відвідав ряд районів та міст області, поспілкувався з місцевими керівниками та однопартійцями.

У Вараші під час зустрічі з генеральним директором Відокремленого підрозділу «Рівненська атомна електростанція» Павлом Павлишиним мова йшла, зокрема, про енергетичну безпеку України. Чому при достатній забезпеченості власним енергоресурсом наша країна все одно закуповує електроенергію в Росії та Білорусі? На що Сергій Євтушок зауважив, що депутати фракції «Батьківщина» неодноразово озвучували цю проблему з парламентської трибуни. Й далі будуть наполягати на розвитку вітчизняного енергоринку замість фінансової підтримки енергетичної галузі сусідніх держав.

Мер Вараша Олександр Мензул наголошував на недоцільності скасування пільгового тарифу з оплати електроенергії для населення, яке постійно проживає в 30-кілометровій зоні атомних електростанцій. А голова Вараської районної ради Ярослав Березюк нарікав на функціональну невизначеність новостворених рад.

Під час візиту на Дубенщину Сергій Євтушок зустрівся з керівниками районної партійної організації, які розповіли про загрозу ліквідації місцевого хоспісу.

У розмові з головою райдержадміністрації Всеволодом Пекарським та головою райради Віктором Ковальовим, нардеп акцентував увагу на неприпустимості закриття відділення паліативної допомоги, у якому наразі працює 48 медпрацівників та обслуговується понад сотня важкохворих людей. Пообіцяв особисто передати звернення трудового колективу міністру охорони здоров’я й спільно з депутатами від «Батьківщини» знайти шляхи порятунку.

У виступі на сесії Боремельської ОТГ народний депутат наголосив на нагальності проведення Всеукраїнського референдуму, який ініціює «Батьківщина».

«Наша позиція завжди полягала в тому, що ні президент, ні Верховна Рада, а українці мають визначати свою долю. Варто чи не варто продавати українську землю іноземцям, чи потрібно знову дозволити працювати гральному бізнесу в Україні. Кінцеве рішення має залежати лише від вас», – підкреслив Сергій Євтушок.

18.03.2021Володимир Попик



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2021p. 
На головну сторінку