Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1008 від 25.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Як доглядають за волоссям українські зірки

Як доглядають за волоссям українські зірки

Злата Огнєвіч, співачка

Після фарбування у блонд я вирішила повернутися до свого шоколадного кольору волосся. Експеримент з блондом тривав рік і мені дуже сподобався цей досвід! Зрозуміло, після такої радикальної зміни кольору, мені потрібно відновитися. Роблю салонну процедуру, яка називається «Абсолютне щастя для волосся» від Lebel, приблизно раз на півтора тижня. Обов’язково приймаю комплекс вітамінів, серед яких Омега та біотин. І мій головний б’юті-секрет: роблю кожну весну і осінню серію масажів шкіри голови апаратом «Дарсонваль». Якщо коротко: він працює за допомогою розрядів струму. Волосся швидше росте, менше випадає. Така процедура особливо підходить власникам жирної/нормальної шкіри голови.

І пам’ятайте про сон, під час якого ми виробляємо потрібні гормони і даємо організму заповнити енергію.

Людмила Барбір, телеведуча та акторка

За специфікою моєї роботи іноді в день треба змінити кілька зачісок: від гладко випрямленої укладки до голлівудської хвилі, волосся постійно піддається хімічному і термічному впливу. Тому, звичайно, доводиться ретельно стежити за його здоров’ям. У цьому питанні раджуся із професіоналами, вони підказують мені, який краще догляд обрати з огляду на стан волосся на той момент. Я користуюся кондиціонерами, масками, маслами для зволоження і легкого розчісування волосся. Мої фаворити наразі: doctor Sorbie Smooth straight mask forte, doctor Sorbie Treatment Anti Aging shampoo, Wella Color Motion conditioner.

Якщо знаю, що сьогодні буду вдома, намагаюся не сушити волосся феном, щоб зайвий раз не пересушувати. Також надаю перевагу м’яким щіткам – які не травмують волосся.

Важливо не забувати, що здоровий сон і правильне харчування, не менш важливі складові догляду за нашим волоссячком.

Неля Шовкопляс, телеведуча, волонтерка

Над моїми зачісками працюють наші феї-стилісти перед ефірами або якимись подіями. Волосся часто піддається термообробці, тому користуюся і домашнім доглядом, і професійним. Мій улюблений догляд за волоссям – маски з натурального кокосового масла (роблю щотижня) і щоденний масаж голови.

Кокосове масло невибагливе у використанні та дає крутий результат – зміцнює волосся, робить його блискучим, гладким і м’яким. Використовую кокосове масло наступним чином: трохи підігріваю його і розподіляю на волосся по всій довжині, іноді навіть надягаю зверху ще спеціальну шапочку і залишаю на ніч – вранці ретельно вимиваю голову. Випробувала на собі багато різних засобів, але саме це масло дуже круто працює на моєму волоссі та просто незамінне для мене – купую його багато та у великому обсязі. Вже давно перестала витрачатися на якийсь суперпрофесійний догляд. Все, що у мене є вдома, – простий шампунь, бальзам і експрес-кондиціонер. Якщо хочу «підлікувати» волосся – йду на професійні процедури в салон до свого перукаря.

Періодично роблю собі масаж голови скребком гуаша або просто руками – він сприяє хорошому кровообігу. Так поліпшується стан цибулин волосся, і зменшується випадання.

25.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2021p. 
На головну сторінку