Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1008 від 25.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Скандал Пітта і Джолі: актор відреагував на звинувачення у домашньому насильстві

Скандал Пітта і Джолі: актор відреагував на звинувачення у домашньому насильстві

У судових розглядах Анджеліни Джолі та Бреда Пітта настав новий етап, адже тижнем раніше стало відомо, що акторка готова звинуватити колишнього чоловіка в домашньому насильстві. Зірка нібито підготувала неспростовні докази, і готується представити їх в суді. Днями ж західні ЗМІ повідомили, що старший син пари дав свідчення в суді проти батька, і виявив бажання відмовитися від прізвища голлівудського актора. Тепер видання Page Six опублікувало реакцію зірки «Одного разу в Голлівуді...» на те, що відбувається.

Бред Пітт не коментує публічно своє особисте життя, але його близький друг зважився розповісти, як він відреагував на звинувачення колишньої дружини. За його словами, актор дуже засмучений вчинком Джолі.

«Бред убитий горем через те, що Анджеліна вирішила йти цим шляхом. Після їхнього розлучення у пари залишилося багато негативних емоцій. Він взяв відповідальність за свої дії, визнав свої минулі помилки, перестав пити», - сказало анонімне джерело.

Інсайдер зазначив, що голлівудського актора жодного разу не заарештовували і не звинувачували в домашньому насильстві під час шлюбу з Анджеліною.

«Бред і його представники ніколи не атакували Анджеліну. Але тепер його захист вважає, що витік інформації стався з розрахунком на те, щоб вплинути на рішення суду. Бред вважає, що його намагаються ізолювати від власних дітей, і він дуже засмучений», - поділився він.

25.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2021p. 
На головну сторінку