Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1009 від 01.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Закусочні біскотті з сиром та перцем

Закусочні біскотті з сиром та перцем

320 г борошна; 5 г розпушувача; 7 г солі; 5 г цукру; 10 г лимонного перцю (можна чорний); 70 г пармезану; 50 г кедрових горіхів; 55 г вершкового масла кімнатної температури; 240 г молока; 2 яйця; сушений тим’ян, сушений часник, копчена паприка за смаком; жовток для змазування.

Борошно з розпушувачем, сіллю, перцем і сиром розмішати, додати масло, перетерти руками. Додати яйця, цукор, молоко, інші доданки, замісити вологе тісто. Сформувати на пергаменті два батони, змазати жовтком, можна присипати крупною сіллю. Випікати 30-35 хвилин при 180С, вийняти з духовки, охолодити хвилин 10, нарізати вузькими, довгими скибками, викласти на деко і ще підсушити хвлин 10-15 при тій же температурі. Охолодити на решітці, зберігати в закритій коробці.
01.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 01.04.2021p. 
На головну сторінку