Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1009 від 01.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Михайло Сергійчук приносить Вересу перемогу в Івано-Франківську!

Михайло Сергійчук приносить Вересу перемогу в Івано-Франківську!

Верес перемагає Прикарпаття в Івано-Франківську завдяки єдиному голу. Три очки червоно-чорним приніс точний удар Михайла Сергійчука!

Прикарпаття-Верес – 0:1 (0:0)

чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 18 тур

26 березня 2021 року, Івано-Франківськ, стадіон Рух, без глядачів

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса). Асистенти: Михайло Маланчук (Чернівецька обл.) та Євген Гашков (Чернівці). Четвертий арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу – Андрій Валенко (Львів).

Прикарпаття: Піцан – Борисевич, Пархуць, Француз, Воробчак (Семотюк, 76), Курко, Геник, Сондей, Барчук (Хома, 90), Андрейчук (Кузьмин, 46), Кохман.

Головний тренер: Руслан Мостовий.

Верес: Когут – Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Дахновський, Полюлях, Панасенко, Пасіч, Гегедош (Кучеров, 88), Сергійчук (Гайдучик, 84).

Головний тренер: Юрій Вірт.

Гол: Сергійчук (55)

Попередження: Француз (85), Семотюк (87) – Сергійчук (30).

В Івано-Франківську до стартового складу нашої команди, у порівнянні із грою попереднього туру проти Полісся, повернулися Роман Мірошник та Микита Полюлях. У старті вони змінили Дмитра Махнєва і Валерія Кучерова відповідно. І це всі корективи, які зробив тренерський штаб червоно-чорних після переможної гри проти Полісся.

Як і попереджав уболівальників ще до матчу Микита Полюлях, гра проти Прикарпаття виявилася для рівнян дуже непростою і максимально насиченою боротьбою. Першого удару у рамку воріт Івана Піцана гості завдали лише в середині тайму. Геннадій Пасіч бив з дуже незручної позиції і м’яч став легкою здобиччю голкіпера.

Усі найцікавіші події першого тайму вмістилися у п’ять хвилин перед перервою. У цей час Верес додав обертів і мав одразу три нагоди змінити цифри на табло. Спершу Віталій Дахновський дивом з декількох метрів не влучив у ворота після передачі Гегедоша зліва. Потім пробивав вже сам Роберт – господарів врятував воротар. Нарешті, після подачі кутового щастя випробував Роман Мірошник – повз ворота!

На тому ж позитиві, що і кінцівку першогого тайму – Верес розпочав і другу половину гри. Геннадій Пасіч ударом головою замикав передачу Ігоря Солдата з правого краю атаки – знову вище.

А далі – гол. Рівняни заробили право виконати штрафний удар. Зовсім поряд із лінією штрафного майданчика господарів. До м’яча підійшов Михайло Сергійчук і, незважаючи на доволі гострий кут, пробив невідпорно і точно в ціль! Красень-гол! І це – 0:1.

Після цього у грі знову настало затишшя. Упродовж наступних пів години можна згадати лише удар Микити Полюляха. Ефектний, у дотик, але не ефективний. Прикарпаття навязало команді Юрія Вірта багато боротьби, але по-справжньому серйозних гольових шансів іванофранківці не мали.

01.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 01.04.2021p. 
На головну сторінку