Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1010 від 08.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Верес здобуває вольову перемогу над Кременем!

Верес здобуває вольову перемогу над Кременем!

Пропустивши першим, Верес вдруге у сезоні здобув вольову перемогу над Кременем. Рівняни продовжили переможну серію у чемпіонаті до восьми матчів поспіль.

Кремінь – Верес – 1:2 (1:1)

Чемпіонат України з футбол, Перша ліга, 20 тур

5 квітня 2021 року, Кременчук, Кремінь-Арена

Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса). Асистенти: Ігор Рибченко (Запоріжжя) і Сергій оботюк (Житомир). Четвертий арбітр: Павло Плєшко (Кременчук). Спостерігач арбітражу: Олексій Гордієнко (Дніпро).

Кремінь: Олійник – Бєлоусов, Курелех, Сантос Антоніо, Мягков, Бичков, Демченко, Семенов, Івахно (Мурашов, 79), Хоцяновський (Луїз Фернандо, 76), Гоменко. Запасні: Данкович, Пуди, Мілєсін, Білоус, Галата, Головко, Молько, Кривенко, Кучеренко.

Головний тренер: Олексій Годін.

Верес: Когут – Солдат, Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов, Сергійчук, Полюлях, Панасенко, Дахновський, Шестаков (Кучеров, 90+1), Гайдучик. Запасні: Бабійчук, Ющишин, Савошко, Мірошник, Гук, Данилюк, Петько, Пасіч, Поворознюк.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Голи: Бичков (13) – Нємчанінов (20), Сергійчук (72, з пенальті)

Попередження: Бєлоусов (17), Мягков (62), Курелех (87) – Нємчанінов (80).

Кремінь – традиційно незручний суперник для рівненського Вереса. У 17 попередніх поєдинках в історії протистояння цих суперників рівняни здобули 5 перемог. З них – лише 1 – у Кременчуці. Кремінь, натомість, мав в активі 6 перемог: по 3 вдома та на виїзді.

Перед звітним поєдинком, у порівнянні з переможним матчем проти Чорноморця, Юрій Вірт зробив дві заміни. Віталій Дахновський у старті замінив Геннадія Пасіча, який розпочав гру у запасі. А Михайло Шестаков повернувся на поле з лазарету. Натоміть, туди із травмою відправився Роберт Гегедош.

Старт поєдинку пройшов за повної переваги гостей. Голкіпер Кременя Олійник вже на четвертій хвилині у стрибку парирував удар Миколи Гайдучика. А потім, з інтервалом у декілька хвилин, рятував команду після пострілів Віталія Дахновського і Сергія Панасенка.

Верес атакував – Кремінь забив. Після передачі Івахна з глибини поля Бичков виграв силову боротьбу одразу у трьох опонентів, увірвався у штрафний майданчик рівнян і невідпорно пробив низом – 1:0.

Аби відігратися Вересу знадобилося шість хвилин. Сергій Панасенко виконав подачу з кута поля, а Дмитро Нємчанінов замкнув подачу на ближній стійці ударом головою – 1:1! Другий гол нашого захисника в сезоні.

Практично одразу гості могли забити ще двічі. Михайло Шестаков добряче приклався по м’ячу метрів з вісімнадцяти, а Михайло Шестаков, зряче на виконання цілив у дальній кут – обидва рази дива реакції демонстрував голкіпер Кременя Олійник.

Другий тайм виявився менш насиченим подіями на полі. Господарі продовжували нагнітати. А мотором атак рівнян був Віталій Дахновський. Його прохід флангом і небезпечний простріл зліва перевів на кутовий Курелех. Потім вже сам Дахновський не зумів замкнути гостру діагональ на дальню стійку від Ігоря Солдата.

А вже в наступній атаці команда Юрія Вірта заробила право на пенальті. Реактивний Дахновський на мить випередив голкіпера Кременя і був першим на м’ячі. Андрій Олійник, здалося, намагався прибрати руки, але контакту із півзахисником Вереса уникнути не зміг.

Михайло Сергійчук не промахнувся з точки – 1:2!

Після забитого другого м’яча Верес віддав ініціативу Кременю. Господарі більше атакували. Але створили лише напів момент у виконанні Мурашова. Євген не зміг завдати акцентованого удару і шанс змарнував.

У підсумку – восьма поспіль перемога команди Юрія Вірта у матчах чемпіонату України.

08.04.2021https://nkveres.com/



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2021p. 
На головну сторінку