Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1014 від 06.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Заливний пиріг з яйцями та сардинами

Заливний пиріг з яйцями та сардинами

На форму 22см: Тісто: 2 яйця; 120 г сметани нежирної; 100 г майонезу; 2 стр. олії; 200 г борошна; 1 ч.л. цукру під ніж; 2/3 ч.л. солі.

Яйця збити з сіллю, цукром, сметаною, та майонезом. Просіюємо борошно і розмішуємо так, щоб не було грудочок, додати олію і ще раз перемішати.

Начинка:

150 г вареного рису;

2 яйця варених;

1 банка консерви сардина в олії;

зелена цибуля, кріп, петрушка.

З консерви злити рідину, виделкою злегка розім’яти, додати рис, подрібнені яйця, зелень, перемішати. Виправити на сіль, перець. Додати 1ст.л.олії, щоб суміш трохи об’єднати.

В форму викласти половину тіста, по ньому розподілити всю начинку, зверху розрівняти другу частину тіста. Випікати 30-40 хвилин при 180С. Можна подавати як теплим, так і холодним.

06.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 06.05.2021p. 
На головну сторінку