Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1016 від 20.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Володимирецькі школярі отримали нагороди

Володимирецькі школярі отримали нагороди

Нещодавно учасники команди «Чемпіони» з Володимирецького районного колегіуму здобули друге місце у загальному заліку обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Олімпійське лелеченя». Також вони посіли друге місце у «Спортивній естафеті». Крім того, «Чемпіони» були кращими в «Олімпійській вікторині» та здобули третє місце в конкурсі «Презентація команди».

Щоб вручити нагороди юним спортсменам, до них завітали організатори заходу – Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області спільно з комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Заступник директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і водночас членкиня Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області Руслана Найко вручила команді «Чемпіони» дипломи, медалі, кубки, спортивний інвентар та літературу на олімпійську тематику.

Після нагородження, серед присутніх урочистого дійства традиційно був проведений інтелектуальний конкурс «Олімпійська вікторина». Найкращі знавці спорту отримали сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

20.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 20.05.2021p. 
На головну сторінку