Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1029 від 19.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Юрій ВІРТ: «Сьогодні ми награли на перемогу»

Юрій ВІРТ: «Сьогодні ми награли на перемогу»

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт підсумував гру з полтавською Ворсклою (1:1):

– Все добре, окрім результату. Думаю, сьогодні ми награли на перемогу. Дуже задоволений другим таймом, де команда добре відіграла і в обороні, і в атаці. Створювали моменти, намагалися грати агресивно. Трохи не вистачає нам майстерності. Не можемо поставити крапку у грі. Є моменти. А останньої передачі під удар – не вистачає.

Задоволений діями команди у грі проти суперника, який регулярно виступає у єврокубках. Сьогодні наші футболісти були впевненіші. Було менше хвилювання. Дві попередні гри ми розпочинали з – 0:2. Сьогодні виходили більш сконцентрованими.

Майже ідеально відіграли в обороні. Ворскла не мала шансів окрім двох напів епізодів. Тому я радий. Забили зі стандарту, відігралися. Так, не реалізували пенальті. Але це психологія і майстерність футболіста. Тому загалом я задоволений усім, окрім результату.

Насправді, в нас немає і не було ніякої кризи. Верес практично не змінився у порівнянні з минулим сезоном. А в новому чемпіонаті ми зіграли чотири матчі, три з яких – з представниками України в єврокубках. Так, ми програли Динамо – 0:4. Але у Львові, на мою думку, не заслуговували на поразку.

Природно, що було хвилювання. Більшість наших футболістів проводять свої перші матчі в елітному дивізіоні. Я сподіваюся, що по ходу сезону ми додаватимемо у грі. Сьогодні ми довели, що можемо на рівних грати з одним із лідерів чемпіонату і нам під силу перемогти.

Так, нам треба краще працювати з м’ячем. Не боятися. Ми чудово розуміємо свій рівень. Ми не можемо боротися зараз за місце у топ-п’ять, чи топ-шість. Але даватимемо бій кожному супернику.

19.08.2021https://nkveres.com/



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2021p. 
На головну сторінку