Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №290 від 03.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

У Боремелі загинули близнюки

Двоє 52-річних близнюків загинули у селі Боремель Демидівського району через пожежу, яка спалахнула в їхній оселі.

Напередодні трагедії брати випили не одну чарчину горілки і позасинали. Один із них не загасив цигарку, яка, найімовірніше, і стала причиною пожежі.

Днями на вулиці Романа Шухевича в обласному центрі сталася аварія. 34-річний мешканець села Липки Гощанського району, керуючи автомобілем ”ВАЗ”, збив 56-річну Валентину, яка у цей час переходила дорогу.

У результаті ДТП жінка зазнала переломів обох ніг та була госпіталізована в травматологічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

Школярі спілкувалися

з даішниками

Днями до учнів Рівненської загальноосвітньої школи № 28 завітали працівники ДАІ з Костопільського району, які у рамках Глобального Тижня безпеки дорожнього руху проводили профілактичні бесіди серед підростаючого покоління. Дітям найбільше сподобався діалог з правоохоронцями про дотримання правил перетину проїжджої частини, коли дорожній рух регулює працівник Державтоінспекції.

Тепла зима - гострі протиріччя

Прокурор області обурений тим, що міська влада Рівного не виконала вимог прокуратури щодо перерахунку коштів за теплу зиму. Олексій Баганець домагатиметься повернення коштів, зайве сплачених за централізоване опалення помешкань рівнян під час опалювального сезону.

А з місця пригоди зник...

У смт Гоща на вулиці Незалежності 28-річний водiй автомобіля “Форд-Сієра” наїхав на 11-річного Вадима, учня Гощанської гімназії, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Водій “Форд-Сієра”, видно, розгубився чи злякався і з місця пригоди зник. Чоловіка затримали у день пригоди, а малолітній пішохід після надання йому медичної допомоги (травмував ногу) повернувся додому.

03.05.2007За повідомленнями прес-служби ВДАІ у Рівненській області та ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2007p. 
На головну сторінку