Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №290 від 03.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

“Діалог” із вовком

Мешканець Курмангазинського району, що на заході Казахстану, здолав у сутичці вовка, розірвавши йому пащу.

Вовк напав на 50-річного Талапа Шокетаєва, коли той пас отару овець. Під час нападу хижака чабан схопив його за язик та не відпускав доти, поки звір не знесилився. Боротьба тривала близько години. Хижак покусав чабана, але той зміг убити вовка, розірвавши йому пащу. Талап Шокетаєв нині проходить амбулаторний курс лікування.

Живий у морзі

Медики дублінської клініки Mater Hospital помилково визнали мертвим одного зі своїх пацієнтів і відправили його в морг. Хворого, який згодом прийшов до тями, забрали з клініки рідні.

Як тільки лікарі констатували смерть 30-річного інваліда, його негайно відправили у “морозильник”. Однак через деякий час пацієнт почав ворушитися. Медики здивувалися і відвезли хворого назад у палату. Та рідні інваліда принципово забрали його з медзакладу.

Біблія врятувала злодюжку

Чоловік, заарештований у штаті Огайо за спробу отоваритися в аптеці за допомогою краденої кредитної картки, був відпущений суддею за відмінне знання Біблії.

Суддя Джон Берлоу до набожності підзахисного (зі слів адвоката) поставився скептично, однак попросив підсудного прочитати напам’ять 23-й псалом. Хайн негайно виконав завдання і заслужив оплески залу.

Суддя також був задоволений і відпустив правопорушника на м’яких умовах: той має заплатити 10 тисяч доларів тільки в тому разі, якщо не з’явиться на наступне судове засідання.

03.05.2007За матеріалами преси



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2007p. 
На головну сторінку