Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1043 від 25.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Сарненщині відбулась «Розминка від чемпіона»

На Сарненщині відбулась «Розминка від чемпіона»

Вже десятий сезон на Рівненщині триває обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона», організатором якого є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Щороку географія заходу розширюється, аби якомога більше дітей змогли познайомитись та поспілкуватись з провідними спортсменами, дізнатись про їх шлях до спортивних п’єдесталів, про особливості тренувань у різних видах спорту та, можливо, і обрати собі один з них.

Цього разу зустріч з одним із успішних спортсменів Сарненщини, майстром спорту України з легкої атлетики Аврамишиним Олександром відбулась у Костянтинівській гімназії Сарненської територіальної громади. Спортсмен розпочав захід з розповіді про свій вид спорту, особисті досягнення і власну тренерську діяльність. Після чого настав час для питань і відповідей. Школярі розпитували у Олександра про виступи за кордоном, його повсякденне життя і початок спортивної кар’єри.

Теоретичну частину продовжила традиційна розминка і, навіть, коротке тренування, яке беззаперечно запам’ятається всім дітям! Адже, найкращому виконавцю всіх елементів вправ спортсмен подарував на згадку власну медаль.

Окрім того, організатори провели для школярів вікторину на спортивну тематику. Та на завершення атлет нагородив призами від організаторів авторів кращих робіт конкурсу спортивного малюнку, в якому напередодні взяли участь діти.

25.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2021p. 
На головну сторінку