Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Гуляш-коблер

Гуляш-коблер

Галушки:

борошно 250 г;

розпушувач 7 г;

вершкове масло 65 г;

молоко 100 мл;

сіль щіпка;

кмин або коріандр 1 ч.л.;

молоко для змащування.

Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см, змастити зверху молоком. М’ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М’ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння. Перець порізати великими шматочками, перемішати, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години.

Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими.

02.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 02.12.2021p. 
На головну сторінку