Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Несподівані зіркові пари, про які ви, напевно, не знали

Несподівані зіркові пари, про які ви, напевно, не знали

Том Круз та Шер Довгі роки пара не коментувала свій таємний роман. Проте кілька років тому, співачка Шер склала рейтинг своїх найкращих коханців і на першому місці опинився Том Круз. Знаменитості мали короткий, але пристрасний роман у 80-х роках – ще до популярності актора.

Сара Джессіка Паркер та Роберт Дауні-молодший

30 років тому Роберта Дауні-молодшого та Сару Джесіку Паркер пов’язували романтичні стосунки. Пара познайомилася на зйомках фільму «Першонароджений» у 1984 році. Зірка «Сексу у великому місті» була серйозно налаштована, а от актор не готовий був йти в сімейну рутину. Його цікавили вечірки, наркотики та алкоголь. А у 1991 році вони розійшлися.

Ніколас Кейдж і Сара Джессіка Паркер

Актор Ніколас Кейдж також колись був бойфрендом Сари Джесікі. З ним вона зустрічалася після розриву з Дауні-молодшим.

Сандра Баллок та Бен Аффлек

Роман Бена Аффлека та Сандри Баллок зав’язався у 1988 році на зйомках романтичної комедії «Сила природи». Але за кілька місяців актриса зрозуміла, що з коханим їй нудно… про що, власне, і оголосила йому.

Леонардо Ді Капріо та Наомі Кемпбелл

Кажуть, що Наомі та Ді Капріо недовго зустрічалися у 1995 році. Цей роман може комусь здатися несподіваним, проте варто згадати, що Наомі не звикати зустрічатися з багатими і впливовими чоловіками.

Ченнінг Татум і Аманда Байнс

Ченнінг Татум до знайомства з майбутньою ексдружи­ною Дженною Дауг зустрічався з партнеркою по фільму «Вона – чоловік» – Амандою Байнс.

Олів’є Мартінес і Розі Хантінгтон-Уайтлі

З 2009 по 2010 Розі зустрічалася з французьким актором Олів’є Мартінесом. Потім модель зустріла чоловіка своєї мрії, з яким досі разом.

Ума Турман та Гарі Олдман

А ця пара навіть була подружжям! Гарі став першим чоловіком Уми Турман, а для Олдмана акторка була другою дружиною. Проте їхній шлюб проіснував лише декілька років – з 1990 по 1992, і розпався через алкогольну залежність актора.

Джессіка Альба та Марк Волберг

Джессіка Альба і Марк Волберг зустрічалися недовго в 2003 році, але обоє вважають за краще не коментувати ці відносини.

Фергі та Джастін Тімберлейк

Перші «дорослі» стосунки у Джастіна відбулися у 16-річному віці, коли він познайомився з колегою з музичного цеху, яка починала (тоді ще) вокалісткою Фергі. І нехай вона була старша за співака на шість років – це не завадило виконавцю закохатися в неї без пам’яті. Правда, як це часто трапляється зі стосунками в юності, їхній роман був пристрасним, але нетривалим: пара розпалася лише через декілька місяців після знайомства.

02.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 02.12.2021p. 
На головну сторінку