Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1045 від 09.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Юрій ВІРТ: «Коли побачили поле – зрозуміли, що футболу буде мало»

Юрій ВІРТ: «Коли побачили поле – зрозуміли, що футболу буде мало»

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт резюмував домашню гру рівнян у грі чемпіонату України проти київського «Динамо» (0:3):

– Результат не радує. Коли побачили поле – зрозуміли, що футболу буде мало. Розуміли, що буде багато боротьби і її не можна програвати.

Перший тайм ми програли з мінімальним рахунком. «Динамо» грало агресивніше. Намагалися спрощувати гру. Але пропустилися помилки – дуже легко дали забити. Налаштовувалися в другому таймі спрощувати гру, грати довгими передачами, розраховувати на підбори.

По перерві ми подарували супернику два голи. «Динамо» як на тренуванні забивало нам в епізоді з другим голом. Елементарна втрата м’яча призвела до рахунку – 0:3.

Є питання до футболістів. В цілому – була бойова гра. Але треба забивати. Важко розраховувати на позитивний результат без забитих голів.

В матчах проти таких суперників добре видно всі наші недоліки і проблеми. Нам дуже легко забивали. Треба більше працювати над собою. Потрібне підсилення.

Залишився один матч до зимової паузи. І в нас є кадрові проблеми. Дмитро Нємчанінов пропустить цю гру. Але нам потрібно максимально налаштуватися на цей матч, спробувати поставити усіх на ноги, в тому числі і Євгена Пасіча, який відновлюється після рецидиву травми.

Треба готувати поле. Це Прем’єр-ліга. Футболісти мають грати в комфортних умовах. Виходити потрібно на хороше поле і грати, а не мучитися. В нас є керівники – хай вирішують це питання, вмикають підігрів, накривають.

09.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 09.12.2021p. 
На головну сторінку