Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1049 від 05.01.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Смертельне ДТП: нетверезого водія-втікача затримали

Смертельне ДТП: нетверезого водія-втікача затримали

Пішохід потрапив під колеса автомобіля, коли перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя потерпілому у ДТП не вдалося – від отриманих травм він помер у лікарні. Ним виявився 27-річний житель міста Костопіль, який служив у Збройних силах України та в той час перебував у відпустці. Загиблого опізнала рідна сестра.

Близько 02:45 другого січня екіпаж патрульних на вулиці Соборній побачив водія, який їхав назустріч на великій швидкості, а потім – збив пішохода. Втім, керманич авто не зупинився, а продовжив рух.

Поліцейські негайно викликали «швидку» для потерпілого, а орієнтування про автомобіль передали усім патрулям. На місце ДТП прибув іще один екіпаж, тож патрульні розпочали переслідування втікача.

Транспортний засіб «Audi» із механічними пошкодженнями виявили на вулиці Дорошенка. І пасажир, і керманич поводили себе агресивно, тож до них застосували спецзасіб кайданки. Огляд водія на стан сп’яніння показав, що 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного, керував авто нетверезим – 2,10 проміле алкоголю.

Водію, який залишив місце ДТП, та, до того ж, керував транспортним засобом у стані сп’яніння, слідчі слідчого управління повідомили про підозру за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Четвертого січня Рівненський міський суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 24-річному водієві за смертельний наїзд на пішохода запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

05.01.2022



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2022p. 
На головну сторінку