Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №293 від 24.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Об’єктив

Європа очима студентів

Європа очима студентів

Третій конкурс фоторобіт під назвою “Моя Європа” відбувся у Національному університеті водного господарства та природокористування в рамках “Тижня Європи - 2007” - низки заходів, присвячених питанням євроінтеграції.

У конкурсі брали участь студенти і викладачі університету. Перше місце судді віддали світлині Оксани Свєнтах “Вікно в Європу”. Її ж робота “Sweet dreams” одержала спеціальну нагороду від рівненського тижневика “VIP” як кращий репортажний знімок. До речі, Оксана, яка навчається на другому курсі економічного факультету, у минулорічному конкурсі теж отримала “Гран Прі” за оригінальний знімок “Свобода”.

Друге місце після тривалих суперечок посіла робота завідувача кафедри архітектури Петра Ричкова “Олексинські поля”, що силою патріотичної патетики перемогла роботу цього ж автора “Мертвий сезон”. Спеціальним призом ЗАТ КБ “ПриватБанк” відзначено роботу студентки Олени Левценюк “Палац князів Любомирських”. Сьогодні ми представляємо на сторінці “РР” світлину студентки факультету менеджменту Катерини Лазарчук “Голуб - птах миру!”, яка посіла третє місце у конкурсі.

Із задоволенням констатуємо: рівень майстерності учасників конкурсу значно виріс. Можливо, свою позитивну роль у цьому відіграє об’єктивна критика з боку маститих фотомайстрів - членів журі. Заслуговує на увагу той факт, що Оксана Свєнтах нещодавно стала членом рівненського фотоклубу “ЧАС” - справжньої кузні фотомистецьких кадрів.

24.05.2007Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 24.05.2007p. 
На головну сторінку