Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №293 від 24.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наша марка

Перші особи області - Віктор Матчук та Олександр Данильчук - спільно з директором ВАТ “Рівень” Мар’яном Годою дегустують місцеве пиво

“Рівень” - це більше, ніж пиво

Рівняни не люблять пиво - вони його обожнюють!

Мабуть, кожен дорослий рівнянин давно вже переконався на власному досвіді, що пиво чудово втамовує спрагу, сприяє дружній розмові, поліпшує апетит, і, на відміну від більш міцних напоїв, не примушує наступного ранку шкодувати про випите. Отже, народний напій користується заслуженою популярністю. Тож не дивно, що на честь рівненського пива вже третій рік поспіль влаштовують свято. От і минулої неділі парк імені Тараса Шевченка в обласному центрі пінився веселощами і розвагами. Пиво лилося рікою, вітерець розносив по парку димок із ароматом барбекю і шашликів, музика на всі смаки лунала з естради зеленого театру. До речі, горішки до пива кожен, хто купував кухоль або пляшку рівенського “Жигулівського”, “Преміум”, “Пшеничного”, отримував “на шару”, тобто - задарма, просто за любов і вірність торговій марці “Рівень”.

Живе та ігристе пиво “Рівень” швидко пробудило у народі дух змагань. Рівняни боролися “на руках”, лупцювали силоміри, лазили по верткій драбині, піднімали тягарі та пили пиво на швидкість - і за всі ці спортивні подвиги отримували призи від ТМ “Рівень”.

Кажуть, без бокала нема вокалу, а після одного-двох кухлів пива голос прорізається навіть у курчат. Експериментувати з домашніми улюбленцями рівняни не наважилися, - невідомо, як на це подивилися б “зелені”. А от у караоке пивомани позмагалися із задоволенням. А ще, не обійшлося без конкурсу краси і привабливості: глядачі, що зібралися у зеленому театрі, обрали короля та королеву свята - Містера та Міс “Свята Пива”.

Не всі любителі пива провели день серед зелені парку, попиваючи пивко у затінку фірмових наметів, як це зробили, наприклад, голова облдержадміністрації Віктор Матчук і голова облради Олександр Данильчук. Більшість любителів національного напою вільно розташувалася на алеях парку, лавочках і парапеті навколо “Пам’ятника Стоматологу”.

Для тих, хто полюбляє споживати пиво в компанії друзів у затишку чотирьох стін, ВАТ “Рівень” зробив до свята файний подарунок, відкривши два фірмових розпивочних заклади - на мікрорайоні “Північний” і у центрі міста, на вул. Драгоманова. В одному з них побувала кореспондент “РР”, продегустувала розливне пиво і помилувалася інтер’єром. До речі, у цей спекотний день пивниця на Драгоманова потішила відвідувачів прохолодою і комфортом. Східці, вимурувані зі старовинної цегли, дубові столи, лабораторні прилади минулого і позаминулого століття, “пивний потяг”, що курсує за “пивним розкладом” - усі ці милі та дотепні подробиці створюють у шинку ауру історичної достовірності й разом із тим запрошують до домашньої невимушеності. А щодо пива, воно там найсвіжіше, отже, - найкраще.

Насамкінець додам: фестиваль на честь улюбленого напою наших краян пройшов на належному рівні. А завершився день дискотекою просто неба і чудовим феєрверком.

24.05.2007На святі була, мед-пиво пила і про все це читачам розповіла Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 24.05.2007p. 
На головну сторінку