Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1067 від 12.05.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Лісівники області допомагають українським військовим та цивільним

Лісівники області допомагають українським військовим та цивільним

590 тис. грн зі свого заробітку перерахували працівники державних лісогосподарських підприємств Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства на підтримку гуманітарної програми «Business for ukrainian people» волонтерського руху Ukraine for Heroes.

Тут із перших днів повномасштабного вторгнення росії формують і передають продуктові та гігієнічні пакети, аптечки для військових та цивільних із Київської, Чернігівської, Сумської, Одеської, Харківської, Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей.

Лісівники Дубенського, Костопільського, Сарненського, Висоцького та Рафалівського держлісгоспів, які безпосередньо допомагали волонтерському центру, ознайомилися з його роботою на місці.

Співзасновник Волонтерського центру, народний депутат України Олександр Ковальчук подякував керівнику лісового господарства області, директорам держлісгоспів та всім працівникам лісової галузі, які відгукнулися. Він запевнив, що вся допомога доходить до адресатів, відбувається щоденне звітування про витрачені кошти.

«Лісівники допомагають українським військовим із перших днів війни 2014 року, від початку повномасштабного вторгнення ця робота посилилася. Жоден наш працівник не лишився осторонь: велика кількість мобілізованих, ще більше вступили до територіальної оборони, всі інші волонтерять на місцях. За ці місяці війни наші держлісгоспи разом із профспілковими комітетами спрямували допомоги на 2,9 млн грн, ще на понад 10 млн грн надано деревних ресурсів. Наші підприємства передали на потреби військових 76 одиниць техніки. І ця допомога відбувається постійно», – розповів начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович.

Волонтерський рух Ukraine For Heroes під егідою президента України працює з перших днів війни росії проти України. Благодійна організація співпрацює з Офісом Президента України, Кабінетом Міністрів, військовими обласними адміністрація постраждалих областей.

Ukraine For Heroes об’єднує тисячі волонтерів у всіх регіонах України, країнах ЄС та Америки.

За два місяці роботи фонд передав у постраждалі регіони тисячі тонн гуманітарних вантажів, понад 30 000 індивідуальних аптечок, 15 000 індивідуальних продуктових пакетів, майже 10 тисяч пакетів речей першої необхідності та гігієни.

12.05.2022Сторінку підготовлено за повідомленнями Рівненської обласної військової адміністрації



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2022p. 
На головну сторінку