Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1072 від 17.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Іноземні інвестори не покидають Рівненщину

Іноземні інвестори не покидають Рівненщину

Незважаючи на війну, іноземний бізнес продовжує працювати на Рівненщині. Більше того, область приймає потенційних міжнародних інвесторів.

«Макроекономічна ситуація в області залишається стабільною. Ніхто не виводить свої активи, ніхто не відмовляється від своїх планів. Яскравий приклад – інвестиційний проєкт Данії: будівництво меблевого заводу біля Рівного в активній фазі. Також днями зустрілися із представниками американської інвестиційної холдингової компанії Magellan Investment Holdings. Компанія має різноманітні інтереси в енергетиці та природних ресурсах, аерокосмічній та оборонній галузі і технологіях», – розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

На сьогодні обласна військова адміністрація веде перемовини щодо спільних проєктів з воєводствами Польщі, департаментом у Франції, містом в Німеччині, адміністрацією регіонів у Литві та Італії. В області продовжують діяти меблевий, молочний та ІТ- кластери, а це сприяє подальшій виробничій кооперації бізнесу в регіоні.

На тлі повномаштабного вторгнення росії іноземці не бояться вкладати кошти в Україну. На питання «чому ви тут?», вони відповідають – «Ви боретесь за те, у що ми віримо!»

17.06.2022



Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2022p. 
На головну сторінку