Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №211 від 27.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оце так ревнощі!

Приклеїла “чоловічу гордість”

Після такої помсти чоловік, напевне, не скоро

наважиться зраджувати кохану!

Історія, що трапилася в одному з санаторіїв Рівненської області цього літа, надовго запам’ятається як працівникам закладу відпочинку, так і головним героям — молодій парі з Рівного, котра проводила там свій “медовий місяць”.

Ірина та Олексій, які після року побачень вирішили побратися, замість подорожі на море обрали тихий відпочинок у номері “люкс” одного з найближчих санаторіїв. Придбавши досить недешеві путівки, молодята, поклявшись у вірності та коханні, поїхали насолоджуватися природою та одне одним. Перші дні відпочинку пройшли чудово та без усіляких проблем. Були, звичайно, суперечки через дрібниці, але подружжя до них звикло і не сприймало всерйоз. Проте не подобалося Ірині, що її теперішній чоловік до кожної жінки прагнув позалицятися. Думала, як одружаться, то зміниться її благовірний, але він, виявилося, ще більше “розпустився”.

Мабуть, не варто розповідати за допомогою яких прийомів жінка справлялася зі своїм “казановою” (скандалів і криків не любила), та одного разу терпець увірвався. І сталося це після невеликого святкування, яке молодята влаштували із відпочиваючими з двох сусідніх кімнат. Добряче підкріпившись алкогольними напоями, Ірина з двома подругами вийшла прогулятися, залишивши Олексія в кімнаті самого. Той особливого бажання кудись мандрувати не мав, а тому і сказав, що краще поспить.

Блукаючи лісом і наспівуючи щось на повну горлянку, жінки й не зчулися, як промайнуло кілька годин. Почав дошкуляти ранковий холод, тому вирішили повертатися до номерів. Подумки себе лаючи, що залишила чоловіка наодинці, Ірина тихенько увійшла в кімнату й оторопіла. По кімнаті була розкидана чужа жіноча білизна, а на шиї чоловіка виднівся величезний “засос”. Першим бажанням було вбити зрадника, та, трохи заспокоївшись, вирішила його провчити.

Діставши з сумочки упаковку суперклею, ревнивиця щедро намастила ним “чоловічу гордість” коханого і притиснула до живота… Сама ж зібрала речі та повернулася в Рівне. Що було з чоловіком, коли той усвідомив усю складність свого становища, передати важко. Лікарі рятували Олексія від істерики як могли, і вгамувався він лише після уколу заспокійливого. Потім була кількагодинна боротьба за звільнення органа і, врешті-решт, медикам вдалося нехірургічним шляхом допомогти потерпілому. Повертався через кілька днів додому чоловік з єдиним бажанням: розлучитися з цією “навіженою”. Та після тривалої розмови подружжя зійшлося на тому, що кожен з них вчинив неправильно. Ірина вибачила Олексію зраду, а той, щиро розкаявшись, пообіцяв бути найвірнішим.

27.10.2005Аліна БАНУШ



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2005p. 
На головну сторінку