Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №301 від 19.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рок-урок

Переможці  "Бульбарокко-2007"  -львівський гурт "Кожному своє"

“Бульбарокко” знову взяли львів’яни

На рок-фест завітали Шон Карр і Євгенія Тимошенко

Гран-прі всеукраїнського рок-фестивалю “Тарас-Бульба”, який цими вихідними відбувся у Дубні, вже вкотре “зірвали” львів’яни - гурт “Кожному своє”

Місто Дубно на три дні стало столицею українського року, на якому виступили кращі з кращих: гурт “Pins” із міста Кременчука виборов першу премію, другу - “Slap” з Луцька, третю - львів’яни із “Сьомого неба”. Дипломантами фесту стали хлопці з гурту “Витівки” (Київ) та “Ауткрай” (Луцьк). Дубенський гурт “Світло темряви” отримав приз глядацьких симпатій.

А найколоритніші події, звісно, відбувалися поза сценою. Неформали масово пили пиво. З нагоди фестивалю рівненська пивоварня навіть випустила пиво під назвою “Тарас Бульба”. До слова, на питання, чому ігнорується закон про заборону продажу спиртних напоїв до 18 років, продавці, в кращому випадку, просто знизували плечима… Ще молодь масово купалася у фонтанах, бо в суботу-неділю стояла страшенна спека. А вночі рокери “відривалися” у палатковому містечку, що розмістився на місцевому стадіоні “Спартак”. Не обійшлося й без пригод. У ніч із суботи на неділю там трапилася бійка (неформали кидалися пляшками). Після “розборок” приїхала “швидка” надавати розбишакам першу медичну допомогу. За словами медиків, в одного із хлопців було порізане склом обличчя…

Родзинкою “Бульбарокко” став виступ англійського рокера Шона Карра, який завітав до Дубна із дружиною Євгенією Тимошенко. Він закривав фестиваль, проспівавши до п’яти пісень. Фанам та журналістам, які чекали поважних гостей біля сцени, не пощастило поспілкуватися з почесними гостями: правоохоронці зробили для них “живий” коридор, після чого Карр з Тимошенко сіли в авто і швидко зникли…

Після завершення фесту молодь не вельми втішно відгукувалася щодо цьогорічного “Бульби”: мовляв, минулими роками було краще в плані організації. Журналістів теж було небагато.

19.07.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 19.07.2007p. 
На головну сторінку