Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №301 від 19.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Потрібні інвестиції

Три рівненські спортивні клуби потребують додаткового фінансування на другу половину поточного року. Питання про додаткові інвестиції у спорт Рівненщини розглядалося на минулому засіданні міськвиконкому.

Найбільше грошей потребує головна футбольна команда області – “Верес” – 250 тисяч гривень: адже у новому сезоні знову зросла вартість заявки на чемпіонат України, подорожчали ліцензії гравців та тренерів.

Команда, що посіла минулого року п’яте підсумкове місце серед клубів першої міні-футбольної ліги країни - МФК “Рівне”, потребує 50 тисяч гривень. Кошти також підуть на оплату внесків та заявок на новий чемпіонат, а також на нормальне забезпечення тренувального процесу.

20 тисяч гривень потребує спортивний клуб “Олімпійські надії”, що спеціалізується на боротьбі дзюдо. Працівники клубу планують закупити новий спортивний інвентар.

Наші – у фіналі

Український дует спідвеїстів у складі гонщиків “Урагану” Володимира Трофимова та Андрія Карпова (Ярослав Полюхович був запасним) виборов друге місце у півфінальних змаганнях Чемпіонату Європи серед пар, що пройшов 14 липня в угорському Дебрецені.

Разом із нашими спортсменами до фіналу пробилися команди Угорщини, Польщі та Росії.

А вже за два дні Андрій Карпов став переможцем першого із трьох етапів Кубку МАСЕК, що проходив у польському місті Кросно. Володимир Трофимов та Ярослав Полюхович посіли у загальному підсумку відповідно четверте та п’яте місця.

19.07.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 19.07.2007p. 
На головну сторінку