Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №308 від 06.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Баскетбол

У Білорусії - треті, а в Польщі?

У Білорусії - треті, а в Польщі?

Продовжує підготовку до нового сезону рівненський БК-93 “Пульсар”. Минулого уїк-енду наші баскетболісти завершили виступи у рамках міжнародного турніру в Мінську. Суперниками “помаранчевих” були команди з Литви, Казахстану та Білорусії. На жаль, результати виступів рівнян не є надто успішними.

Перший матч “Пульсар” програв литовському “Пренаю” - 82:93. Очевидною стала незіграність підопічних Михайла Переверзія. Проте, саме налагодження ігрових взаємодій між баскетболістами і було завданням на турнір. Найрезультативнішим у матчі став Сергій Мякінін (17 очок), який перебуває на перегляді у клубі, чотирнадцять очок додав Анатолій Дубнюк, який зазнав травми спини.

Більш вдало зіграли “пульсарівці” проти казахських “Барсів”. Найкращими у складі нашої команди стали Ілля Шемосюк (20 очок) і Сергій Мякінін (18 очок). “Пульсар” переміг - 96:91 (хоча по ходу гри перевага рівнян інколи сягала п’ятнадцяти пунктів).

Останнього ігрового дня рівняни зустрічалися із чемпіоном Білорусії - мінським “Віталюром”. Саме у цьому поєдинку команда продемонструвала найбільш якісний баскетбол із усіх трьох зіграних. Проте, він завершився поразкою.

За двадцять секунд до завершення основного часу була нічия - 75:75. Однак, перед самим фінальним свистком “пульсарівці” двічі помилилися у захисті, а гості по разу влучили у кошик суперників. Результат двох серій штрафних кидків - 75:77 і перемога “Віталюра”, яка залишила “Пульсару” третє місце.

Після короткої паузи наша команда поїде до Польщі, де з сьомого по дев’яте вересня у місті Ярослав візьме участь у міжнародному турнірі, учасниками якого будуть БК “Мінськ-2006” (Білорусь) та дві польські команди - “Сярка Тамобжег” і “Жніч Соколов”.

Продовжує період відновлення після важкої травми один із лідерів “Пульсара” у минулому сезоні - В’ячеслав Ковалевський. За попередньою інформацією, до листопада баскетболіст, якого у квітні прооперували через розрив ахіллового сухожилля, тренуватиметься у полегшеному режимі і лише з другої половини сезону зможе знову грати на звичному рівні.

06.09.2007



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2007p. 
На головну сторінку