Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №311 від 27.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Сила “Вереса” у єдності!

Сила “Вереса” у єдності!

“Верес” (Рівне) - “Єдність” (Плиски) - 4:1 (3:1)

Арбітри: А. Грисьо, В. Покора, Ю. Карпяк, Я. Коломис. “Верес”: Козіброда (Сікальський, 89) - Коломієць, Колаковський, Котюк (Сивий, 90), Шевчук (Назаренко, 70), Герус, Лавренюк, Федорчук (Цвик, 86), В. Ткачук (Д. Ткачук, 90), Любар, Гаркуша (Гаврилюк, 83). “Єдність”: Клименко (Черєєв, 46) - Ломко, Якименко (Рижковой, 46), Гайдамака (Деркач, 46), Олешко, Поздяєв, Євсєєв (Легеда, 43), Голошев (Іванов, 43), Поліщук, Продан (Костяний, 43), Омельченко (Кабанець, 43). Голи: В. Ткачук (6, 85), Поздяєв (11), Коломієць (32), Федорчук (42).

На 62-й хвилині Володимир Ткачук не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Деркач (58), Ломко (84).

Невже “Верес” справді розквітнув? Невже команда такого рівня, яка у розпалі чемпіонату залишилася без головного тренера та трьох футболістів основного складу, здатна так грати? Подібні питання, впевнений, закрадалися у душі вболівальників, що на власні очі спостерігали за “побиттям” рівнянами одного з лідерів другої ліги - плисківської “Єдності”.

Господарі, у грі яких відчувалася, здавалося, вже назавжди втрачена “іскра перемоги”, забили вже в дебюті гри. Володимир Ткачук, перебуваючи у не надто вигідному положенні, продовжив боротьбу за м’яч і, випередивши захисника гостей Ломка, відправив “кулю” у дальній кут воріт “Єдності”.

Проте, згодом відбулося і взяття воріт Козіброди. Гості провели широку комбінацію, яку точним філігранним ударом завершив Поздяєв.

Після обміну швидкими голами “Верес” продовжував атакувати і, зрештою, вдруге досягнув успіху. Після передачі з глибини поля та скидки Лавренюка Клименка пробив капітан рівнян Анатолій Коломієць - 2:1.

Після цього футболісти “Вереса” не відійшли у захист, а продовжили володіти ігровою перевагою, намагаючись збільшити рахунок.

За три хвилини до завершення першого тайму Гаркуша пасом знайшов на лівому фланзі вільного Любара, Олександр прострілив на лінію воротарського майданчика гостей, де Федорчуку залишалося лише влучити у ворота - 3:1.

Потім були незрозумілі заміни у виконанні головного тренера гостей Анатолія Мурахівського.

У другому таймі картина гри не змінилася, хоча команда гостей і грала у повністю оновленому складі.

“Верес” же міг забити ще, принаймні, чотири рази. На шістдесят першій хвилині Андрій Федорчук, пробиваючи штрафний, влучив у перекладину. За хвилину Володимир Ткачук не реалізував пенальті, призначене за порушення правил проти Василя Лавренюка. Двічі вихід віч-на-віч із Чернєєвим Любар не використав.

І все-таки рівняни забили. Захисники гостей знову збили Лавренюка і суддя вдруге призначив пенальті. Цього разу Володимир Ткачук із “точки” не схибив - 4:1.

У наступному турі, тридцятого вересня, “Верес” у Тернополі зіграє проти “Ниви”.

Володимир Ткачук, автор двох голів: “Ми чудово налаштувалися на цей матч. Сьогодні ми вийшли на поле впевнені у своїх силах і закономірно перемогли. Перемогли “Єдність” за рахунок кращого настрою. Ми не розгубилися, дали справжній бій гостям. Цією перемогою усі футболісти клубу привітали нашого партнера Юрія Гаркушу із народженням доньки. Приємно було зробити дубль. Приємно грати, коли за тебе уболівають. Якщо рівненські любителі футболу і надалі так підтримуватимуть “Верес”, ми будемо грати так само вдало. Сподіваємося, у наступному турі ми порушимо невдалу традицію програвати гостьові поєдинки. Далі на нас чекають інші важкі двобої, але ми готові відібрати очки у будь-якого клубу, у якій би частині турнірної таблиці він не знаходився. Сьогодні девіз “Вереса” - “Один за всіх, і всі - за одного”!

27.09.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2007p. 
На головну сторінку