Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №311 від 27.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пригоди на дорозі

Аварія за аварією

Аварія за аварією

Жахливі дорожньо-транспортні пригоди лихоманять автотраси Рівненщини

Можливо, це пов’язано з фазою зростаючого Місяця, що здатен, за словами астрологів та медиків, підвищувати імпульсивність всіх живих істот на Землі.

А, може, причина криється в іншому?.. Останній випадок ДТП із загибеллю людей мав місце 24 вересня неподалік Рівного на автодорозі Городище - Рівне - Старокостянтинів. Випадок - до болю вражаючий (див. фото).

Ця аварія трапилася близько шостої години вечора на автодорозі Городище - Рівне - Старокостянтинів. За повідомленням прес-служби ВДАІ Рівненської області, водій автомобіля КаМАЗ 5410, з напівпричепом (цистерна), рухаючись зі сторони обласного центру в напрямку Костополя, під час виконання лівого повороту на перехресті нерівнозначних доріг, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з “Таврією”, в салоні якого знаходилися двоє 22-річних чоловіків, що загинули на місці. Водій автомобіля “КаМАЗ”, по приїзді оперативників, без єдиного ушкодження перебував у салоні вантажівки у шоковому стані. Легковий автомобіль знаходився під кабіною вантажівки. Його страшно деформувало через зіткнення з вантажівкою.

- Щоб дістати тіла загиблих із понівеченого авто, рятувальникам ГУ МНС в Рівненській області довелося за допомогою працівників ДАІ задіяти великотоннажну вантажівку, аби роз’єднати “КаМАЗ” та “ЗАЗ”, адже вони були повністю “сплетені” між собою, - повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Микола ПРОКОПЧУК. - Тільки за допомогою спеціальних пневматичних ножиць рятувальникам вдалося дістати тіла загиблих з легковика. Наразі над причиною ДТП працює слідчо-оперативна група.

Авто деформувалося так, що неможливо було встановити його марку

Днями на автодоро-

зі “Київ-Чоп”, поблизу села Колоденка, Рівненського району, сталася ще одна жахлива аварія за участю двох автомобілів. 46-річна жителька Закарпаття Анна була затиснута в салоні здеформованого від удару легковика і благала про допомогу (на фото).

У кюветі знаходився легковий автомобіль, який нагадував собою груду металу і спочатку навіть неможливо було встановити марку понівеченого авто. Рятувальники звільнили потерпілу і доставили у лікарню. Наразі усі обставини надзвичайної події встановлюють слідчі органи. Про це повідомила старший інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Світлана МИЧКО.

Загалом, лише за минулі вихідні в області трапилося 22 дорожньо-транспортні пригоди. За понеділок зафіксовано сім дорожньо-транспортних пригод на Рівненщині, де шестеро людей отримали поранення та ще троє - загинули.

Статистика свідчить, що в період зростаючого та повного місяця кількість ДТП на дорогах значно збільшується, адже близьке до Землі небесне світило впливає не тільки на морські припливи та відпливи, але й на стан людської психіки. Люди стають імпульсивними та дозволяють собі чимало необдуманих рішень. Так це чи ні, а пильність на дорозі учасникам дорожнього руху втрачати не варто. Бо життя, напевне, - найдорожче, що є в кожного з нас.

27.09.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2007p. 
На головну сторінку