Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Формула успіху

“ЕНЕЙ” продовжить життя вашого авто!

“ЕНЕЙ” продовжить життя вашого авто!

Українські амбіції на рівні європейських стандартів

Давні філософи годинами дискутували на тему: що у світі раніше з’явилося - яйце чи курка? Античні візники часів Арістотеля, як і сучасні автомобілісти, вважали, що раніше всього з’явилося колесо. Разом із ним з’явився і ринок запасних частин - історичний прообраз нинішнього авторинку. Цей невеличкий екскурс в “автомобільну” історію, яка починає відлік задовго до появи першого паротяга, не випадковий. “Сьогодні вітчизняний ринок автозапчастин, завершивши етап стихійного й хаотичного розвитку, стає більш організованим і комп’ютеризованим, - вважає власник рівненської компанії “ЕНЕЙ” Андрій БАЛАБА (на фото). - Про це свідчить досвід співпраці нашої фірми з київською компанією “АВТОТЕХНІКС”.

полиграфия

У рамках реалізації європейської концепції “Auto Distribution” на українському ринку автозапчастин в обласному цетрі відбулася презентація їх спільного проекту - нового автомагазину “ЕНЕЙ”.

- Різноманітний асортимент і наявність продукції головних світових виробників автозапчастин приємно здивує будь-якого, навіть самого вибагливого клієнта, - запевняє директор магазину Світлана ШКУРАТЮК. - А головне, вам не доведеться вибирати між якістю і ціною: всі товари сертифіковані. Сьогодні величезна маса підприємств і підприємців займається автосервісом, та це ще не означає, що ринок автопослуг набув цивілізованого характеру. Ви мені скажіть - в якій європейській країні клієнт тратить час на пошуки потрібної деталі в автомагазинах і доставку її в автомайстерню, коли все це робиться просто: ми за лічені години (в крайньому випадку до дев’ятої години ранку наступного дня) постараємося виконати замовлення з його доставкою в Рівному будь-якому автосервісному підприємству, що ремонтує ваше авто. Звичайно, ми раді всім покупцям, що завітають до нашого автомагазину, але головна мета діяльності компанії “ЕНЕЙ” - налагодження і розвиток довготривалих партнерських зв’язків із підприємцями і фірмами, які професійно займаються технічним обслуговуванням і ремонтом автомобілів.

- Чим, на вашу думку, може привабити “ЕНЕЙ” потенційних клієнтів?

- Перше - високий процент виконання замовлень наших клієнтів. Друге - сучасна логістика, робота з партнерами в режимі On-line. Третє - індивідуальний підхід до кожного клієнта, до кожного замовлення. Четверте - гарантійна, інформаційна і технічна підтримка. Швидко розвиваючись, ми удосконалюємо нашу роботу і розширюємо асортимент, керуючись принципом “робити якість доступною”.

Завдяки співпраці з компанією “АВТОТЕХНІКС” - офіційним імпортером понад 80 провідних світових виробників запасних частин, ми можемо запропонувати нашим клієнтам більше 200 тисяч найменувань запасних частин для легкових і вантажних автомобілів виробництва Європи, Японії, Кореї та країн СНД, а також для мотоциклів, картингів і спеціальної техніки. З компанією “ЕНЕЙ” вигідно мати справу всім, хто працює на ринку автопослуг і товарів автохімії.

Відкриття нового магазину автозапчастин стало приємною подією в житті компанії “ЕНЕЙ”. Серед запрошених на презентацію - генеральний директор компанії “АВТОТЕХНІКС” Віктор ЧЕСНОВ.

- Наші ділові зв’язки з партнерами, - зазначив він, - будуються на принципах взаємовигідної співпраці. Завдяки продуманій стратегії, ціновій політиці, технічній

і консультаційній підтримці компанії, кожен її партнер сповна використовує свої конкурентні переваги. Ми завжди прагнемо бути максимально близькими до вимог ринку і негайно реагувати на всі зміни, що відбуваються в автомобілебудуванні.

На думку пана Чеснова, рівень роботи компанії “ЕНЕЙ”, яка є генеральним партнером фірми “АВТОТЕХНІКС” у Західному регіоні України, наближається до європейських стандартів. Запорукою їх досягнення є амбітність, професіоналізм і відповідальність керівництва та персоналу компанії. Віктор Чеснов щиро побажав їм нових успіхів.

04.10.2007Олесь ДУБОВИК

Нова адреса компанії “ЕНЕЙ”: 33024, м. Рівне, вул. Млинівська, 18. Тел. (0362) 61-09-61, 61-09-62; e-mail: enej@rv.uar.net



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2007p. 
На головну сторінку