Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наболіле

Гарячої води не буде - ремонтують “мідні труби”...

Гарячої води не буде - ремонтують “мідні труби”...

До початку опалювального сезону лишились лічені дні. І хоча вдень надворі ще доволі літня погода, ввечері наступає справжня осінь... І тому було б добре наперед застерегтися від типових “стресових” форс-мажорів, що мали місце протягом минулої зими.

З цією метою, як повідомив директор КП “Теплотранссервіс” Петро СЕРГІЙЧУК, у вівторок цього тижня знову відключать гаряче водопостачання. Це триватиме до 10-15 жовтня. Зупинка подачі гарячої води пов’язана, перш за все, з остаточним завершенням профілактичних та ремонтних робіт тепломереж, які проводяться до початку опалювального сезону 2007-2008 років. Сюди входять роботи на вулицях Данила Галицького, Коновальця. Звісно ж, і на Київській, 6. У даний час фахівці підприємства встановлюють нові сучасні котли на цій котельні, щоб повністю автоматизувати її роботу. На це державою виділено близько восьми з половиною мільйонів гривень.

“На сьогодні, - зазначає Петро Сергійчук, - усі 38 котелень підприємства майже на 90 відсотків технічно готові

до подачі теплоенергії. Суть проблеми знову у заборгованості споживачів перед “Комуненергією” та “Теплотранссервісом”. Тому, за словами директора, до теплопостачання, в першу чергу, будуть підключені будинки, мешканці яких стовідсотково розрахувалися за комунальні послуги. До речі, медичним закладам “Комуненергія” зобов’язана подати тепло в будь-якому разі, якщо протягом трьох діб позначка градусника триматиметься нижче восьми градусів тепла.

“Остаточно невідома і ситуація з тарифами”, - констатував пан Сергійчук. - Це питання має вирішитися найближчим часом на владному рівні, адже розмір тарифів залежатиме від того, чи держава компенсує різницю між ними та реальними витратами. В іншому разі - тарифи зростуть з 1 листопада.”

Тому, шановні громадяни, бережіть тепло у своїх оселях і вчасно сплачуйте за теплоенергію.

04.10.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2007p. 
На головну сторінку