Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №317 від 08.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Нарубали на сім тисяч

Злодії вирубали у ДП “Рокитнівський держлісгосп” кілька сосен. Лісівники підрахували, що злочинці своїми діями завдали збитків державі на сім тисяч гривень.

То був не його день

У здолбунівському магазині “Колібрі” охоронець затримав 42-річного місцевого жителя Юрія, який намагався викрасти з торговельного закладу пляшку горілки “Графська особлива”. Не вдалося чоловікові напитися надурняк.

Поцупив катамарани

22-річний Сергій викрадав катамарани зі стоянки плавзасобів, яка знаходиться на річці Замчисько у місті Костополі. Для чого він це робив, з’ясовують правоохоронці.

Мопедист -

під вантажівкою

Загинув водій мопеда на вулиці Степанській у Костополі. Чоловік наїхав на вантажівку, що стояла неподалік території ЗАТ “Свиспан лімітед”, водій якої відлучився, виписуючи пропуск на в’їзд на територію підприємства.

Ловці “кайфу”

Вилучили 18 капсул трамадолу працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у 24-річного Андрія, якого затримали на одній із вулиць Рівного. А на горищі будинку жителя Радивилова, 47-річного Валерія, міліціонери виявили конопляні стебла.

Різанина на весіллі

З проникаючим ножовим пораненням грудної клітки потрапив у районну лікарню 19-річний Геннадій, житель Зарічненського району. Чоловіка на весіллі у сусідньому селі поранив 39-річний Валерій.

Зі школи - в лікарню

Під колеса автомобіля “Фіат”, за кермом якого знаходилася жінка з Квасилова, потрапила 10-річна дівчинка, яка раптово вибігла на дорогу. Пригода трапилося на вулиці Чорновола обласного центру. Оленку з тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги забрали у лікарню.

08.11.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ, ГУ МНСУ та ВДАІ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 08.11.2007p. 
На головну сторінку