Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №317 від 08.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Підтримка трибун “Вересу” не допомогла

“Верес” (Рівне) - “Буковина” (Чернівці) - 1:3 (0:1)

Судді: О. Бондар, Р. Пузанський, Ю. Маніло, Я. Коломис. Рівне: Козіброда - Котюк (Васерук, 55), Герус, Гаркуша, Назаренко, Шевчук (Дмитро Ткачук, 79), Федорчук, Володимир Ткачук, Лавренюк (Цвик, 80), Любар (Валерій Ткачук, 46), Никончук (Сивий, 81). Граючий тренер: Віталій Шевчук. Чернівці: Бахтіяров - О. Маковійчук, Гамаль, Скибінський (Клочко, 80) Ісаєв, Рябой, Тодорович (Темерівський, 76), Керчу (Дележа, 46), С. Маковійчук (Кифяк, 85), Іллюк (Головачук, 81), Климус (Савка, 90). Тренер: Віктор Мглинець.

Голи: С. Маковійчук (7), Тодорович (75), Федорчук (78), Клочко (84).

Попередження: С. Маковійчук (68), Темерівський (77).

“Буковина” до Рівного приїхала у ранзі четвертої команди чемпіонату. Звісно, підопічні Віктора Мглинця сподівалися здобути у цій грі три очки і наблизитися у турнірній таблиці до дуету лідерів -“Княжої” та “Ниви”.

Зрештою, гості цілком виправдали свій статус фаворита. З перших секунд матчу гра пішла виключно на підступах до “володінь” Козіброди. Щоправда, різницю в індивідуальній майстерності футболістів “Вереса” та “Буковини” нівелювало мокре та слизьке поле.

Тим не менше, гості впевнено йшли вперед і забили швидкий гол. Гостей вперед у рахунку вже на сьомій хвилині вивів Степан Маковійчук.

У тому ж ключі розпочався і другий тайм поєдинку. Особливо продуктивно біля воріт команди господарів “працювали” невтомні брати Маковійчуки.

Різкі зміни у ритмі гри настали лише на сімдесят п’ятій хвилині, коли подачу справа від кутового прапорця використав Тодорович. Олександр дотягнувся до м’яча після скидки партнера і переправив його у сітку. Щойно вболівальники рівнян розчаровано розвели руками - мовляв, гру зроблено, як господарі відновили інтригу. Майстер виконання стандартних положень, Андрій Федорчук, красивим ударом під перекладину (з кута карного майданчика гостей) скоротив рахунок - 1:2. І трибуни “погнали” “Верес” вперед. У фан-секторі нашої команди поряд із величезним банером (де на чорному фоні “красувалися” два кулаки) загорілися фаєри.

Хвилин десять команди обмінювалися небезпечними випадами. Міг зрівняти рахунок Никончук. Володимир виходив віч-на-віч із Бахтіяровим, проте задалеко відпустив м’яча і нагоду забити зіпсував. “Вересівці” притисли суперника до його воріт, забувши про тили, і поплатилися за це.

Максим Клочко, який щойно з’явився на полі, отримав довгу передачу партнера, у гордій самотності пробіг півполя і перекинув Козіброду - 3:1.

Остаточно “добити” господарів буковинці могли вже у доданий час, коли Клочко сильно, але неточно пробив головою, а Олександр Маковійчук ударом через себе відправив м’яча у руки голкіперу “Вереса”.

У підсумку - восьма поразка рівнян у сезоні, щоправда, “Верес” залишився на дев’ятій позиції у турнірній таблиці.

Наступний матч наша команда проведе вдома, 9 листопада, проти “Динамо-3”.

08.11.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 08.11.2007p. 
На головну сторінку