Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №320 від 29.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новинка

Для щоденного вживання

Торгова марка “Острозька” представляє на ринку мінеральну воду “Острозька нова” і є візитною карткою нової продукції та гарантом її високої якості!

Згідно із висновком науково-дослідного інституту медичної реабілітації та курортології м. Одеси “Острозька нова” за співвідношенням основних хімічних елементів належить до гідрокарбонатних натрієвих вод, а за ступенем мінералізації - до мінеральних природних столових вод.

За фізичними показниками вона не має запаху, прозора, безбарвна, їй характерна лужна реакція, належить до холодних вод (підземна температура води). Водоносний горизонт, з якого видобувається “Острозька нова” перекривається пластами твердих і глиняних порід, які виключають проникнення будь-якого поверхневого забруднення. “Острозька нова” розливається безпосередньо зі свердловини за технологічною схемою, що допомагає уникнути контакту з повітрям і зберегти її природний хімічний склад та смакові властивості, розлив проводиться на автоматичному обладнанні, що відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Чистота та якість води “Острозька нова” забезпечується і дотриманням нормативів, що регламентують промисловий розлив мінеральних природних столових вод, та загальної екологічної культури виробництва; регулярним лабораторним контролем фізико-хімічного складу та санітарно-біологічних показників.

І тому мікробіологічними дослідженнями підтверджено - “Острозька нова”, як готова продукція, зберігає свою первинну чистоту та якість.

Виробництво мінеральної столової води “Острозька нова” сертифіковане згідно з вимогами Міжнародного стандарту управління якістю - І50 9001-2001.

Продукція сертифікована щодо якості та безпеки, відповідно до вимог ДСТУ 878-93 “Води мінеральні питні” ТУ, МБВ 5061-89.

29.11.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2007p. 
На головну сторінку