Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №336 від 20.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

“Радіо Трек” дарує “Чайкіну алею”

“Радіо Трек” дарує “Чайкіну алею”

З цікавою ініціативою нещодавно виступила популярна місцева радіостанція. Як повідомила на прес-конференції депутат облради від БЮТ, директор радіостанції “Трек” Галина КУЛЬЧИНСЬКА, вони пропонують у пам’ять про Віктора Чайку засадити трояндами клумби на бульварі Незалежності, що за Кінопалацом. Втім, оскільки вартість однієї троянди сягає близько 10 гривень, а для посадки їх потрібно не менше 5 тисяч, то пані Кульчинська закликає всіх рівнян та гостей міста долучитися до цієї акції.

- Віктора Чайку ми всі любили й поважали, тому повинні подарувати місту й нам усім на пам’ять таке, чого бажав би й сам мер, - зазначила Галина Кульчинська. – Він завжди любив троянди, й за свого життя прагнув прикрасити ними Рівне. У нас є шанс довести до логічного завершення розпочате паном Чайкою.

Як зазначила головний інженер із озеленення Тресту зеленого господарства Світлана Заїкіна, нещодавно вона переглядала програму “Місто-сад”, затверджену ще у 80-х роках минулого століття. То там передбачалося висадити 5 троянд на одного мешканця Рівного. Тому й справді “Чайкіна алея” стане справжнім монументом пам’яті про нашого мера.

Галина Кульчинська зі свого боку переконана, що необхідні кошти зібрати вдасться. Треба тільки, щоб рівняни, які завжди підтримували і любили Віктора Чайку, знайшли час і прийшли у п’ятницю 28-го березня на Майдан Незалежності, де “Радіо Трек” з 9 ранку проводитиме збір внесків.

При цьому кожен, хто долучиться до акції, отримає на згадку кольоровий бейджик із зображенням троянди та написом “Чайкіна Алея”.

А в “Ощадбанку” вже відкрито спеціальний благодійний рахунок для збору коштів на цю алею. Кожен мешканець Рівного тепер може легко зробити свій невеличкий перерахунок в ощадкасі. Підприємства та організації теж можуть долучатися до цієї справи, тим паче, що чим більше буде зібрано коштів, тим більше троянд вдасться посадити у Рівному - на вшанування пам’яті Віктора Чайки.

Точна сума усіх зібраних внесків та пожертв буде оприлюднена після остаточного підрахунку 28-го березня, о 17 годині – публічно, у присутності усієї громади, представників ЗМІ, рівненської міської влади та всіх зацікавлених.

Реквізити благодійного рахунку в “Ощадбанку” для переказу коштів на “Чайкіну Алею”:

Одержувач: ЗАТ “Радіо Трек” (благодійний рахунок)

Код ЄДРПОУ: 23302560

Роз/рах.: 260463017526 у філії РОУ ВАТ “Ощадбанк”

МФО 333368

Призначення платежу: Благодійні внески для “Чайкіної Алеї”.

P.S. Колектив видавничого дому “Ракурс” глибоко шанує Віктора Чайку, тому відразу ж вирішив долучитися до цієї акції й вже перерахував кошти на придбання троянд.

20.03.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 20.03.2008p. 
На головну сторінку