Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №343 від 08.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Контактні двобої

Сенсаційна перемога

Дві золотих та три срібні медалі здобула збірна Рівненської області на чемпіонаті України із ушу саньда, що нещодавно завершився у Києві.

Перша командна позиція дісталася збірній Донеччини, друга – киянам, третя - команді АР Крим.

Найбільшим досягненням рівненської дружини стала золота медаль тренера гощанської спортивної школи Богдана Романовича.

Богдан взяв участь у восьми боях і жодного разу не був переможеним.

Після тріумфу на чемпіонаті, бійця з Гощі одразу зарахували до складу національної збірної на 2009 рік. Не забарилося і визнання за кордоном, - Романовичу запропонували професійний контракт і тепер він братиме участь у комерційних боях, що регулярно проходять у Росії.

Не відстають від свого вчителя і підопічні. Вихованка золотого призера, Яна Шналь, також здобула золоту медаль у категорії “юні”. У цій же категорії срібні медалі вибороли Іванна Мосіюк, Леся Колядюк та Сергій Матвійчук (також учні Богдана Романовича).

Про виступ наших спортсменів розповів головний тренер збірної Рівненської області Володимир Воронежський: “Був приємно вражений результатом виступів своїх підопічних. Не сподівався на таку кількість медалей. У цьому році рівненські ушуїсти лише перемагають: три золоті медалі із традиційного ушу, дві перемоги у боях, третє місце на чемпіонаті Європи у найскладнішій версії “К-1”. Прикро, що, незважаючи на всі успіхи спортсменів, нам заборонили займатися у ДЮСШ №4, де раніше проходили тренування. Ніхто навіть не пояснив причину. Тепер тренуємося деінде.

Також готуємося до наступних турнірів. 8-10 травня у Рівному пройде дитячий чемпіонат із традиційного та сучасного ушу, а 1 червня відбуватиметься чемпіонат області серед дорослих спортсменів, присвячений Дню захисту дітей”.

08.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 08.05.2008p. 
На головну сторінку