Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №347 від 05.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Питання

Чи бути музею Чайки?

Після смерті мера Віктора Чайки з вуст міських чиновників звучали заяви про створення на його честь музею в приміщенні міськвиконкому. Обіцяли якнайшвидше знайти кімнату та облаштувати відповідним чином. За експонатами черга б і не стала. Втім, музею ще немає.

Ідею створити музей улюбленого міського голови усі зустріли дуже добре. Говорили про документи, написані рукою Віктора Чайки та вчасно збережені його помічниками. Фотографій мера є безліч, тобто і з цим проблем не було б. Та за останні три місяці розмови про створення такого музею припинилися, а про обіцянки вголос ніхто й не згадував.

Керуючий справами міськвиконкому Святослав ВЛАСЮК зазначив, що не займається питанням створення музею, оскільки це була не його ініціатива.

- Я знаю лише, що Спілка журналістів готує видання на честь Віктора Чайки, - повідомив він, - але поки що це не афішує, бо ще невідомо, як все складеться”.

А за словами секретаря міської ради Юрія Торгуна, музей таки відкриють. Наразі вирішують, чи розташується він у фойє, чи в іншому приміщенні міськвиконкому. Нині ж триває підбір експонатів. Щодо дати відкриття, то, як зазначив пан Торгун, його слід очікувати на роковини смерті міського голови.

05.06.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 05.06.2008p. 
На головну сторінку