Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №347 від 05.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Рівненщина у складі збірної України

23-річний Володимир Гуменюк, виходець із Млинівщини, котрий є капітаном сімферопольської “Таврії”, поповнив лави збірної України. Та все ж таки у товариській зустрічі зі збірною Нідерландів Володимир не виступив.

До речі, жоден рівнянин ще не одягав футболки національної команди. Подібний досвід хіба що має Володимир Дударенко, котрий виступав за збірну СРСР.

“Регіна” залишилася без Пархоменка

Пропрацювавши більше п’яти років головним тренером жіночої волейбольної команди “Реґіна”, Валерій Пархоменко вирішив продовжити кар’єру в Одесі. Йому запропонували роботу у новій тамтешній команді та хороші умови. “Думаю, чогось у Рівному дівчат я таки навчив, - стверджує тренер. - Нині тут є команда”. Наразі керівництво клубу шукає нового наставника.

Повернулися із Польщі

Змагання з парашутного спорту, в яких взяли участь спортсмени Рівненського авіаційно-спортивного клубу Товариства сприяння обороні України, нещодавно пройшли в польському місті Свіднік. У командному заліку ми посіли третє місце. У змаганнях ветеранів кандидат у майстри спорту Ігор Бордюг виборов срібну медаль, а Віктор Кухарець - Бронзову.

Дзюдоїстки України - на третій позиції

Відкритий командний чемпіонат Європи з дзюдо днями відбувся у Москві. На татамі Палацу спорту “Мегаспорт” жіноча команда України посіла третє місце, поступившись збірній Монголії (2:3). Рівнянка Ольга Суха поступилася у ваговій категорії 52 кг.

На фінішній прямій

Стали відомі всі учасники півфінальних пар розіграшу Кубку області з футболу. До раніше відомих команд (сарненського “Маяка”, рівненської “Славії” та оржівського “ОДЕКа”) додалося рокитнівське “Полісся”. “Полісся” виявилося сильнішим за рівненський “Штурм-МЕГУ”, завершилися обидва поєдинки з мінімальною перевагою - по 1:0. За результатами жеребкування між собою зіграють “Славія” - “Маяк” та “Полісся” - “ОДЕК”. Фіналісти визначатимуться за сумою двох поєдинків.

05.06.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 05.06.2008p. 
На головну сторінку