Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №350 від 26.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Парламентські вибори будуть восени?

Останнім часом досить активно мусуються чутки про нові дострокові вибори до Верховної Ради України. До подібних роздумів спонукає ситуація, що склалася в українському парламенті. Спочатку “регіонали”, “комуністи” та “литвинівці” блокують трибуну, вимагаючи від спікера Яценюка оголосити про недієздатність демократичної коаліції через вихід з неї двох депутатів.

Через це “опозиціонери” навіть не голосують за свої ж закони про відміну депутатських пільг, встановлення нових правил дорожнього руху. Після цього депутати від БЮТ блокують трибуни, вимагаючи закінчити з популізмом і почати працювати - у іншому разі готові так стояти до нових виборів. На прес-конференції нардеп від БЮТ Юрій Прокопчук зазначив, що виборів прагнуть “регіонали” та “литвинівці”. Депутати ж від Блоку Юлії Тимошенко хочуть лише працювати й голосувати за закони, незалежно від того, представники яких політичних сил їх подають. На жаль, сподіватися на швидке примирення та порозуміння у Верховній Раді не доводиться.

Наступного разу депутати зберуться у Верховній Раді аж 14 липня. У них буде тиждень, аби знайти правильний шлях і зробити свій вибір. В іншому разі, держава може опинитися без поправок до Державного бюджету, а Рівне й надалі чекатиме, коли ж оголосять про початок виборів міського голови. Бо як виявляється, питання про вибори потрібно знову вносити у порядок денний сесії.

26.06.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2008p. 
На головну сторінку