Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №350 від 26.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Західний вогонь” палає найяскравіше

Ігри третього туру чемпіонату України з бейсболу серед чоловічих команд вищої ліги, дивізіону “Б”, в яких рівненська команда “Західний вогонь” зустрічалася з командою “Дельфіни”, відбулися нещодавно в Іллічівську.

Обидві команди перед очними зустрічами мали однакову кількість перемог (по шість), тому цей тур став вирішальним у розподілі місць у верхній частині таблиці.

Першу гру рівняни виграли з рахунком - 12:2, а у другій - зазнали поразки - 8:11. Третю гру знову виграв “Західний вогонь” з рахунком - 14:1.

Здобувши дві перемоги, рівненська команда після першого кола змагань є одноосібним лідером, маючи в активі вісім перемог у дев’яти поєдинках.

Другу позицію посідає команда “Дельфіни” (Іллічівськ), треті - “Скіфи” (Сімферополь).

Кращими серед рівнян у звітних матчах були пітчер Ігор Литвинчук (зробив за три гри тридцять два страйк-аути), Андрій Малиновський, Юрій Шарманський, Сергій Забужко (хоум-ран, п’ять хітів). У захисті кращими були Дмитро Нєдєлько (гравець другої бази) та Сергій Зез (лівий аутфілдер).

Наступні ігри рівненська команда “Західний вогонь” проведе у серпні вдома з командою “Спартак” (Чернівці) та у Сімферополі з командою “Скіфи”.

Велика перерва у чемпіонаті пов’язана з участю збірних команд України з бейсболу у чемпіонатах Європи.

Медалі здобути не вдалося

Другий тур Чемпіонату України з волейболу пляжного серед жінок нещодавно завершився у Черкасах.

На сходинку вище вдалося піднятись рівненським пляжницям Валентині Грицюк та Олені Басановій в порівнянні з першим ігровим днем чемпіонату України. У підсумку наші дівчата стали сьомими з-поміж двадцять одної пари, що вийшла на старт туру.

Поки що це найвище досягнення жіночих колективів Рівненщини на Чемпіонатах України.

За кілька днів потому пара Грицюк - Басанова взяла участь і у чемпіонаті України з пляжного волейболу серед юніорок, що відбувся у столиці.

З-поміж семи команд-учасниць наша пара посіла четверте місце.

У півфіналі рівнянки поступилися майбутнім переможцям - парі Сукач - Самодай (Дніпропетровськ-Суми) з рахунком - 2:0, а у матчі за третє місце програли спортсменкам з Білої Церкви з рахунком - 2:0.

26.06.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2008p. 
На головну сторінку