Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Sex-поради бувалих

Курортний романчик-чик

Зазвичай курорт - це місце лікування, де люди приймають процедури, ходять на грязі, бігають, відпочивають та п’ють мінеральну воду з джерел. Інші "лікуються" в широкому сенсі – вимикають мобільні, у відпустці "добираючи" все, чого не вистачало весь рік. Комусь відпочинок - це спокій та неробство, а комусь - романтика, нове кохання, сплеск адреналіну від нових зустрічей і сексуальних зв’язків.

"Накладати табу в принципі на "курортні романи" - справа і невдячна, і безглузда. Адже деколи вони можуть бути на користь всім - і тим, хто їх завів, і тим, хто залишився удома, - вважає рівненський психолог Андрій ВЛАСЮК. - Найперше курортний роман показаний самотнім людям, коли обстановка літнього курорту налаштовує на знайомства, спілкування, флірт. Це можливість закохатися хоча б на якийсь час..." Буває, що в сім’ї усе нібито благополучно, але "чогось бракує". До прикладу, дружина не те що постійно дорікає, але періодично висловлює невдоволення з приводу зарплати, на роботі не пропонують підвищення, хоча давно треба й можливості такі є. Коротше, нормальне життя, але стомлює. За словами пана Власюка, для тимчасового роману найголовніше - грамотно його закінчити, щоб не зіпсувати враження від відпочинку. Понад те, щоб добре розлучитися, треба правильно зустрітися!

Як сподобатися жінці. Швидко

Відомо: жінка любить вухами, тому ви повинні бути для неї симпатичним перш за все на словах. Можете грати будь-яку роль, аби вона подобалася цій жінці. Чим точніше ви вгадали її ідеал, тим меншого значення набуває ваша зовнішність. А ось щоб зрозуміти, який чоловік їй подобається, слухайте! По-перше, отримаєте масу корисної інформації про неї саму, по-друге - увага приємна будь-якій людині.

Дивіться! Геть не обов’язково не зводити з жінки очей. Її жести теж можуть сказати багато що, головне - "засікти" ці підсвідомі сигнали. При цьому вдавайте, що ви нею абсолютно не цікавитеся! Підкреслена неувага зачіпає та інтригує, в ній прокинеться "Діана-мисливець", але ще невідомо, хто насправді опиниться в ролі здобичі.

Як безболісно закінчити курортний роман

“Втеча”. Виїжджайте на день раніше. Таємничо, раптово, без слів і прощань. Утім, найчастіше цей спосіб практикують жінки.

“Дякую тобі за все!”. Якщо із самого початку все було обумовлено, то день від’їзду - це фінал любові. Так уже склалося життя для жінок і для чоловіків - сімейних, дорослих, реально мислячих і благополучних.

“Самогубство”. Психологічне, звісно! Продемонструйте один раз, що ви - абсолютно мерзотний тип, сволота й погань, про продовження стосунків з яким навіть гадати страшно. Тоді про вас подумають: "І слава богу, що завтра виїжджає!" Частіше такий прийом застосовується чоловіками, які підсилюють ефект алкогольним сп’янінням. А це в очах будь-якої жінки абсолютно протипоказано для розвитку стосунків у майбутньому.

Новий шлюб

І, нарешті, ще один спосіб закінчити курортний роман - перевести його в інший статус. Урешті-решт, хтоSex-розмір сказав, що своє щастя не можна знайти на пляжі чи в масажому кабінеті? За словами психолога, у своїх курортних гріхах можна признатися дружині тільки тоді, якщо справа і без того йде до розлучення. У решті всіх випадків стійте на смерть. І ще одне: не намагайтеся зменшити значення фізичної зради: "Ну, подумаєш, було один раз, це ж випадково". А також не всі курортні фотографії варто везти додому. Навіть на груповому знімку уважний погляд інтуїтивно вловить - між цими двома "щось є". Причому флірт і близький зв’язок "виглядають" на фотографії однаково.

21.08.2008



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку