Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №362 від 19.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

У пам’ять про загиблих

На території кладовища села Вербень Демидівського району 11 вересня біля каплиці, яку збудували в пам’ять про односельчан – загиблих воїнів УПА та тих, хто загинув на фронтах Другої світової війни, відбулася поминальна панахида.

Переобрання голови

Минулого тижня відбулася звітно-виборна конференція Здолбунівської районної організації УНП, під час якої переобрано голову Здолбунівської РДА. Замість колишнього голови Миколи Козачка працюватиме Світлана Ніколіна. Також на конференції був присутній голова рівненської обласної організації УНП Василь Червоній, який відкрито заявив про свій намір балотуватися на посаду міського голови.

“Корчагінець” збирає майстрів

З 10 по 11 вересня 2008 року на базі ДСОК “Корчагінець” Острозького району відбувся ІІ-й тур обласного конкурсу професійної майстерності спеціалістів управлінь праці та соціального захисту населення області, які задіяні в процесі призначення та виплати соціальних допомог та компенсацій. Цей конкурс став стимулом до вдосконалення професійної майстерності та впровадження нових технологій.

У рамках Олімпійських ігор

У місті Березне 12 вересня відбувся загальношкільний відкритий урок “Спорт - посол миру”. Протягом уроку відбувалися спортивні змагання на майдані Незалежності, в яких взяли участь близько 600 учасників. Також відбувся конкурс дитячої стінгазети.

Голодомору 32-33-х років присвячується...

У Зарічненському районному будинку культури відкрито пересувну виставку “Ми звинувачуємо! Голодомор 1932–1933 років – геноцид Українського народу”. Ця виставка діятиме до 30 вересня 2008 року.

Ліцею - дев’ять років

Дев’яту річницю від дня свого заснування відзначив Радивилівський загальноосвітній ліцей, ця подія припала на 13 вересня. Спочатку заклад існував на базі СШ №1, потім йому надали приміщення дитсадка комбінату хлібопродуктів, а через рік переселили в теперішнє приміщення, де ще за часів Польщі діяла загальна школа.

Гучне святкування

13 вересня Кузнецовськ відсвяткував свій черговий День народження. До Дня міста відкрили центральний сквер, який розташувався поблизу майдану Незалежності та бульвару Лесі Українки. Та основною несподіванкою свята став 150- кілограмовий торт, який випекли працівники ВАТ “Кузнецовський хлібзавод”.

Перший дзвоник у Глинному

15 вересня у селі Глинне, що на Рокитнівщині, нарешті пролунав перший дзвоник. На знак протесту батьки не пускали своїх дітей на навчання в аварійній школі, вимагаючи у влади відновлення будівництва нової школи. Протест подіяв і діти сіли за шкільні парти.

19.09.2008Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 19.09.2008p. 
На головну сторінку