Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №363 від 25.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Дружина вбила чоловіка, який продав холодильник за 20 гривень

Дружина вбила чоловіка, який продав холодильник за 20 гривень

Нещодавно у Корецький райвідділ міліції надійшла інформація про те, що мешканка Корця знайшла свого чоловіка у туалеті мертвим.

Коли слідчо-оперативна група зробила огляд місця події, на тілі покійника знайшли сліди побоїв, а на голові виявили черепно-мозкову травму. Судово-медичні експерти заявили, що чоловіка били “твердим та тупим предметом”.

“У нанесенні тяжких тілесних пошкоджень Віктору нам зізналася його дружина, - повідомив начальник Корецького РВ УМВС України в Рівненській області Василь КРАЛЬКОВСЬКИЙ. - Чоловік був інвалідом другої групи та ліквідатором аварії на ЧАЕС. Він отримував пенсію, проте постійно пиячив. А останнім часом ще й речі з дому став виносити, продавати їх та купувати горілку. Коли Ольга у той день повернулася додому, то не побачила старого холодильника “Донбас”, а Віктор був знову нетверезим. Чоловік зізнався їй, що продав його за 20 гривень. Ольга розсердилася не на жарт, схопила дерев’яну палицю та почала бити нею чоловіка. Нанесла не менше, ніж 5 ударів. А потім пішла до сусідів. Повернувшись, стала поратися по господарству. Вона подумала, що чоловік уже спить. Та коли десь біля півночі не побачила Віктора у ліжку, пішла його шукати. Знайшла у туалеті. Віктор був мертвим. Жінка повідомила про це у міліцію. За фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого, за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України ми порушили кримінальну справу. Ольгу не затримували, вона зараз перебуває на підписці про невиїзд”.

Експерти кажуть, що у Віктора був цироз печінки, а жити йому залишалося лише кілька місяців. Ольга зараз перебуває у пригніченому стані. Схоже, що жінка шкодує про те, що не змогла опанувати свою злість та позбавила Віктора життя.

25.09.2008



Рівне-Ракурс №10 від 25.09.2008p. 
На головну сторінку