Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №219 від 22.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наші в столиці

Відома ведуча Сніжана Єгорова, давня подруга Юрія Горбунова, також брала участь у «Питаннях для чемпіонів»

Юрій Горбунов і матюкнутися на режисера може

Рівненщина здавна славиться вмілими та розумними людьми. Одні - винахідники і постійно вигадують корисні речі, другі - трудівники, тому працюють у найбільших українських компаніях, а треті - інтелектуали, тому встигли побувати чи не на всіх розважальних програмах столиці.

Враженнями від участі у розважальному телешоу «Питання для чемпіонів» поділився працівник Видавничого Дому «Ракурс» Дмитро Ящук. Він не тільки побував на київському телеканалі «СТБ», а й познайомився з відомим ведучим.

- То як тобі вдалося потрапити на це розважальне шоу? Ти проходив перед тим якийсь відбір?

- Спочатку зателефонував на програму, і мені поставили кілька запитань. Так, у мене спитали, на якому континенті розташована Румунія, який президент США брав участь в Уотергейтському процесі, хто з російських царів заснував у Санкт-Петербурзі «Кунсткамеру» та як називається французька яблучна горілка? Питання, як бачите, не дуже складні, то й відповів на них швидко і правильно. Так пройшов перший відбірковий тур. Працівники телеканалу повідомили, що зателефонують через якийсь час і скажуть, коли приїхати на зйомки передачі. Минуло близько двох тижнів, доки зателефонували з «СТБ» і запросили у Київ.

- А чи були якісь обмеження для зйомок, наприклад, у одязі?

- Мені одразу сказали, щоб не одягав нічого чорного і білого. Заборонили також приїжджати в сірому та червоному одязі, а також у речах в дрібну клітинку і в смужку, та у светрах із написами. Коли ж я переглянув свій гардероб, то виявилося, що усі речі або з написами, або чорні, або інших «заборонених» кольорів. Тож довелося ще й гардероб свій оновити.

- Хто ще, окрім вас, брав участь у грі?

- З її учасниками познайомилися біля студії. Окрім мене, там було двоє студентів, молода жінка і дівчина з минулої гри. Коли підійшли до будинку, де розташована студія, то спочатку навіть не повірили, що це телестудія - такий той будинок був страшний і обдертий. Всередині теж все обдерте, у коридорі під стелею іржаві труби, а от студія зроблена по-сучасному. Нас перед шоу загримували, трохи підфарбували - і почалася гра. Найбільше здивувало, що деякі моменти знімали по два-три дублі. Перезнімати довелося і момент знайомства ведучого зі мною, адже в цей час в студію залетіла муха і сіла прямо йому на лоб.

- І які враження від спілкування з відомим шоуменом Юрієм Горбуновим?

- Він прикольний хлопець, простий у спілкуванні. Міг навіть часом на режисера нагримати через якісь негаразди зі зйомками. Його можна зрозуміти, бо перед тим відзняли вже три програми. Загалом, за день знімається чотири передачі.

- То хто ж переміг у грі?

- На жаль, не я. Відповіді на запитання знав, але через хвилювання, з яким так і не зміг справитися, іноді не встигав першим натиснути кнопку. У фінал вийшли двоє дівчат, які й змагалися між собою. На пам'ять про участь у грі нам подарували чудову книгу «50-те видання книги рекордів Гіннесса». Потім якось випадково побачив таку ж у магазині, то виявилося, що її ціна 50 доларів. Загалом, враження надзвичайні, і якщо хтось із рівнян поїде на «Питання для чемпіонів», то раджу не хвилюватися. Тоді перемога буде за вами!

22.12.2005Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2005p. 
На головну сторінку