Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №369 від 06.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кандидату пишуть

Володимир Хомко: “Разом ми змінимо наше місто на краще”

Володимир Хомко: “Разом ми змінимо наше місто на краще”

Рівняни щодня бачать на вулицях міста намети з написом “Хомко!”. Це не лише передвиборча кампанія директора “Рівнеоблводоканалу”, кандидата на посаду міського голови Рівного Володимира ХОМКА, а й своєрідний зворотній зв’язок, завдяки якому виборці можуть поспілкуватися з кандидатом у мери та залишити йому свої запитання та пропозиції.

Кандидат на посаду міського голови Володимир Хомко щовечора читає те, що йому пишуть люди. Але на деякі листи він вирішив відповісти через шпальти газети.

- Побажань, звернень і запитань дуже багато. Якщо чесно, то просто фізично не встигаю відповісти всім швидко. Але зроблю це обов’язково. Розпочну просто зараз…

“Хотіла зателефонувати, щоб Ваш колектив висунув Вашу кандидатуру на мера м.Рівне, Ви заслуговуєте на це. Після Віктора Анатолійовича Ви перший господарник, який може підтримувати порядок в нашому місті…”.

Радченко Галина Олександрівна, вул.Чорновола

“Я, моя сім’я, мої знайомі та друзі підтримуємо Вашу кандидатуру на виборах міського голови Рівного…”.

В.Конюшенко, вул.Черняка

“Шановний Володимире Хомко! Бажаю перемоги, стати мером м.Рівне!”

Романчук Степан

- Дуже дякую за підтримку. Я довго думав над тим, чи висувати свою кандидатуру на посаду міського голови. І саме ваші дзвінки, звернення та просто побажання на вулиці переконали мене зробити цей крок. Ціную вашу підтримку й переконаний, що виправдаю ваші сподівання. Ті, хто мають лише теоретичні шанси на перемогу, обіцяють все. Я ж не можу собі цього дозволити, я чітко знаю, що саме можна і, головне, потрібно покращувати в нашому місті. І ті обіцянки, які я даю, це те, що можна зробити за той короткий термін, який буде відведений міському голові, аби за два роки ви змогли побачити результат моєї роботи.

“Я пенсіонерка з вулиці Кременецької. Маю нагоду звернутися до Вас на цьому листку і подякувати за ремонт колодязя. Дуже хочу бачити Вас господарем нашого міста…”.

Фурман Єлизавета Олександрівна, вул.Кременецька

“Висловлюю вам подяку за підведення води в квартиру по вулиці Дворецькій, 124…”.

Захожий Михайло Павлович

- Мені дуже приємно, що ви задоволені роботою підприємства “Рівнеоблводоканал”, яке я нині очолюю. Переконаний, що так мають, і, що найголовніше, можуть працювати всі без виключення комунальні підприємства Рівного. Тоді у вашій оселі завжди будуть вода, світло, а тепло приходитиме тоді, коли потрібно.

“Жителі по вулиці Соборній просять припинити роботу ігрових залів”.

Хлібовець Василь Улянович, вул.Соборна

- Проблема ігрових залів - це хвороба на тілі міста. На жаль, її не можна вирішити лише силами міської влади. І ті, котрі обіцяють викинути їх за місто, як тільки стануть міським головою, займаються популізмом. Аби вирішити цю проблему, потрібно внести зміни в закон, а це має зробити Верховна Рада.

Але можна не дозволити збільшити їх кількість та жорстко контролювати. Наприклад, закрити ті зали, які працюють з порушеннями закону, які знаходяться біля навчальних закладів. Потрібно жорстко контролювати цільове використання приміщень. А то міська влада дає дозвіл на відкриття магазину, а вже за кілька місяців там відкривається ігровий зал. Це потрібно припинити.

“Прошу Вас навести порядок в місті, особливо в мікрорайоні Льонокомбінат. “Дістали” вже брудні зупинки, поламані лавочки…”.

Кирилецька Надія Іванівна

“Хочу, щоб Ви зробили нормальні дороги, щоб тролейбусний транспорт їздив нормально, а не лише у години “пік”…”.

Арєф’єв Микола Леонідович, вул. Карбишева

“Прошу навести лад у підвалах… Привести до толку територію двора…”.

Валентина Олександрівна, вул. Київська

“…не освітлюється територія подвір’я. Стовпи є, ліхтар є, а світла немає…”

Куницький Василь Павлович, вул.Київська

- У місті існує безліч серйозних і дрібних проблем і всі їх потрібно вирішувати. Звісно, центр міста більш-менш облаштовано. Але потрібно наводити порядок й у мікрорайонах. Потрібно ремонтувати дороги не лише на центральних вулицях, а й, так би мовити, заглиблюватись у місто. А це вже питання грамотного перерозподілення бюджетних коштів. Не потрібно щороку ремонтувати центральні вулиці, тоді як інші перебувають в жахливому стані. Це саме стосується й дворів та прибудинкових територій.

Дякую вам за щирі побажання. Обов’язково врахую їх у своїй роботі й разом ми змінимо наше місто на краще.

06.11.2008



Рівне-Ракурс №10 від 06.11.2008p. 
На головну сторінку