Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №379 від 15.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У місті

Ожеледиця - роботи вистачає всім

Ожеледиця - роботи вистачає всім

Взимку на вулицю хоч не виходь: тротуари слизькі, сніг, якщо випаде, лежить під ногами тижнями, а на голову щохвилини може впасти бурулька. Потрібно мати величезне терпіння і вправність, аби серед суцільного екстріму вціліти від травм та переломів. У травматологів, незважаючи на вуличний холод, настає по-справжньому гаряча пора.

Найпоширенішими травмами, з якими рівняни звертаються до місцевих травмпунктів, є переломи кісток верхніх кінцівок, переважно - променевої. Щодня список потерпілих поповнюється новою кількістю “жертв ожеледиці і непогоди”.

Пересічні мешканці обласного центру змушені або йти пішки, або годинами простоювати в очікуванні переповнених “маршруток”, водії яких, зважаючи на ожеледицю, не поспішають. Комунальники ж запевняють, що у них все під контролем. За словами заступника начальника міського управління ЖКГ Володимира ЛАПЮКА, на вулицях Рівного працюють десять розкидувачів піску та два навантажувачі. Місто посипають сіллю, піщано-сольовою сумішшю та самим піском.

Та, на жаль, чи не найбільш відчутними наслідками титанічних зусиль, вживаних міською владою для боротьби з ожеледицею, залишаються зіпсоване сіллю взуття мешканців та корозія автомобілів. Кому-кому, а чоботарям і працівникам СТО роботи вистачає.

15.01.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 15.01.2009p. 
На головну сторінку