Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №383 від 12.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Музичні новини

Рівне – на хвилях джазу...

Рівне – на хвилях джазу...

На джазовій карті України з’явилася ще одна організація – “Джаз-клуб “Джем”, презентація якої днями відбулася у “Стадіо Пабі”. Організатори розповідають, що білети на вечірку розійшлися буквально за півтора дня.

Поціновувачі джазової музики мали змогу насолодитися неперевершеною злагодженою грою “самого джазового дипломата та найдипломатичнішого джаз-мена” Жана-П’єра Фрьоллі та одного з кращих молодих піаністів України Олексія Боголюбова. Цей дует у Рівному не вперше, музиканти вже брали участь у фестивалі “Art jazz cooperation” і з радістю погодилися приїхати ще раз на відкриття джаз-клубу.

- Рівне – це джазова столиця Західної України, - ділиться своїми враженнями Жан-П’єр Фрьоллі, - тут справді чудова джазова атмосфера...

На запитання, як музикант поєднує роботу дипломата та професію джаз-мена, Жан-П’єр відповів: “Я й сам не знаю, як мені це вдається. Але це дуже хороший баланс”.

На відкритті клубу не обійшлося без сюрпризів: спогадів колишнього ведучого програми “Кав’ярня “Віта” на “Радіо Трек”, а зараз популярного диктора телеканалу “1+1” Віталія Гайдукевича, співу французькою мовою голови “Російського культурного центру” Михайла Кириллова. Та найбільшим сюрпризом стала джазова імпровізація Жана-П’єра Фрьоллі, Олексія Боголюбова й молодого рівненського саксофоніста, якою і завершився вечір.

12.02.2009Кароліна КРУГЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 12.02.2009p. 
На головну сторінку