Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №384 від 19.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#І сміх, і гріх!

П’яний водій зачинився у автівці

П’яний водій зачинився у автівці

16 лютого наряд ДПС звернув увагу на автомобіль марки “Таврія”, водій якого поводив себе досить підозріло. Працівники ДАІ вирішили зупинити транспортний засіб. Водій не лише проігнорував вимогу пригальмувати, але й почав утікати. Наздогнати “Таврію” вдалося лише в одному із дворів будинків по вулиці Вербовій.

Підійшовши до автомобіля, наряд ДПС запропонував водію пред’явити відповідні документи. Проте реакція на законну вимогу працівників ДАІ була досить дивною. Водій зачинився в автомобілі і лише згодом показав документи - через лобове скло. Коли ж водій все-таки наважився вийти з авта, стало зрозуміло, чому він себе так дивно поводив - був напідпитку. Пізніше це підтвердили й лікарі.

На жаль, такі факти непоодинокі. Нещодавно працівники Державтоінспекції буквально витягнули із-за керма автомобіля водія, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Він не тільки не міг керувати автомобілем, але й ледве стояв на ногах. Перебуваючи у такому стані, 28-річний Роман, керуючи автомобілем, в’їхав у придорожнє дерево. До речі, посвідчення водія у молодого чоловіка не було, так як згідно з рішенням суду він вже був позбавлений права керування автомобілем на три роки - за перебування за кермом у нетверезому стані.

прес-група УДАІ УМВС

19.02.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2009p. 
На головну сторінку