Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №390 від 02.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Чоловік не пам’ятає, як вбивав сусіда

- Наприкінці березня в чергову частину Млинівського райвідділу внутрішніх справ надійшла інформація про знайдений труп. У селі Боремець Млинівського району Рівненської області в одному з господарств знайшли мертве тіло чоловіка з різаними ранами на тілі.

- На місце події виїхала слідчо-оперативна група, - розповідає старший слідчий слідчого управління УМВС України в Рівненській області Роман БАЛАС. - Під час проведення першопочаткових заходів та дослідчої перевірки ми встановили, що вночі 26 березня, а саме - близько першої години, в даному житловому будинку під час розпиття спиртних напоїв між двома сусідами (обох звати Сергіями) виникла суперечка та бійка. Один схопився за ножа та наніс кілька ударів іншому в різні частини тіла. Від отриманих травм чоловік помер.

Не забарилися й попередні висновки судмедекспертизи. Згідно з ними, причиною смерті чоловіка стала гостра крововтрата, яка виникла від колото-різаної рани в ділянці черевної порожнини. Наразі за даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

- Підозрюваного затримали в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу. Він дає покази з приводу даної події, - зазначає старший слідчий.

Між іншим, чоловік свою провину визнає, щоправда, погано пам’ятає подробиці інциденту, бо, за його словами, перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння…

Жителі ж Боремця розповідають, що підозрюваний не зловживав “оковитою”, на відміну від його загиблого сусіда. І вони переконані, що саме останній “накачав” того вечора тезку, вирішивши у такий спосіб віддячити йому за позичену у нього напередодні пилку.

- Сергій мені розповідав, що сусід прийшов до нього і запропонував випити, - пригадує розмову із підозрюваним житель Боремця Олександр. - А той, оскільки горілки не вживав, тільки пиво, - відмовлявся. Та чоловік продовжував наполягати... Вважаю, що ситуація могла розвиватися таким чином: вони сиділи, загиблий дістав ножа, а Сергій, який мав спортивну комплекцію, вирішив захиститися…

02.04.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2009p. 
На головну сторінку