Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №390 від 02.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Санація

Надра Банк “встає з колін”

Сім тижнів минуло, як у НАДРА БАНКУ активно працює тимчасова адміністрація. 24 березня тимчасовий адміністратор Валентина Жуковська у Львові під час брифінгу повідомила, що тимчасовою адміністрацією у НБУ вже подано клопотання щодо капіталізації банку та програма фінансового оздоровлення, виконання якої допоможе установі повернутися до нормального режиму роботи та відродити довіру населення до кредитно-фінансової системи в цілому.

У рамках програми лояльності до своїх клієнтів НАДРА БАНКОМ розроблені спеціальні пропозиції зі зниження відсоткової ставки для клієнтів - фізичних осіб, які не мають простроченої заборгованості за продуктами “Кредит на придбання споживчої нерухомості”, “Кредитному пакету “Житлові рішення” та Персональному кредитному пакету. Також пропонується перерахунок графіка платежів за усіма кредитами.

Про стабільну тенденцію, яка вказує на поліпшення діяльності банку, свідчать показники виплат за поточними рахунками фізичних осіб: за минулий тиждень вони склали більше 43 мільйонів гривень, понад 661 тисячу доларів США і близько 129 тисяч євро.

Тимчасова адміністрація планує розробити програму, що створює можливості для першочергового повернення найбільш незахищеним категоріям населення вкладів, термін дії яких закінчився.

25 березня НАДРА БАНК взяв участь у валютному аукціоні НБУ з метою задоволення потреб в іноземній валюті клієнтів, які використовуються ними для погашення заборгованості за тілом кредиту і відсотків по ньому (у тому числі прострочених).

Зважаючи на складне фінансове становище, у якому опинилися клієнти, що втратили роботу як джерело постійного заробітку, НАДРА БАНК збільшив ліміти на всі витратні операції за залишками сум на їх поточних рахунках.

02.04.2009



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2009p. 
На головну сторінку